ATP
Sinner: "Δεν ήμουν πολύ καλά, ένιωθα άρρωστος"

 
Jannik Sinner
Jannik Sinner © Miami Open
tn team Δευτέρα, 03 Απριλίου 2023 - 14:45

Ο Jannik Sinner είπε πως ένιωθε λίγο άρρωστος πριν μπει στο court για να παίξει τον τελικό του Miami Open με τον Daniil Medvedev, χωρίς να θέλει να το χρησιμοποιήσει αυτό ως δικαιολογία για την ήττα του.

"Ήταν ένας θετικός μήνας για μένα, παρόλο που προφανώς είμαι απογοητευμένος για την ήττα σήμερα. Δεν ξύπνησα πολύ καλά, ένιωσα λίγο άρρωστος και προσπάθησα να βγω εκεί έξω και να κάνω το καλύτερο που μπορώ. Δεν ήταν η μέρα μου όμως. Δεν θέλω να στερήσω τίποτα από τον Daniil, το άξιζε και ήταν πολύ γενναίος στο παιχνίδι του. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες του κόσμου", είπε ο Sinner στην τελευταία του συνέντευξη Τύπου για φέτος στο Μαϊάμι, κάνοντας και τον συνολικό του απολογισμό για την περιοδεία του στην Αμερική.

Ρωτήθηκε στη συνέχεια για την υγεία του: "Δεν ήμουν τόσο άσχημα, όμως όσο περνούσε η ώρα, με τη ζέστη και το τρέξιμο που έκανα, ένιωθα όλο και χειρότερα. Το πρώτο ημίωρο παίζαμε στον ήλιο. Στα μεγάλα ράλι δυσκολευόμουν. Βγήκα όμως με αυτοπεποίθηση έξω στο court και θα μπορούσα να κερδίσω. Δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα όταν ξυπνάς έτσι, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να ξεκουραστείς όσο καλύτερα γίνεται. Είναι και ένας από τους πιο δύσκολους αντιπάλους για μένα, το head-to-head τα λέει όλα", είπε ο 21χρονος Ιταλός, ο οποίος έχει ηττηθεί και στις 6 αναμετρήσεις που έχει δώσει με τον Medvedev.

Τέλος, για τη χωμάτινη σεζόν που ακολουθεί από δω και πέρα, ο Sinner είπε: "Πιστεύω πως είμαι πιο καλός στα hardcourts, γιατί μεγάλωσα παίζοντας σ' αυτή την επιφάνεια. Ειδικά στα indoors έπαιζα πολύ, γιατί χιόνιζε συχνά στο μέρος στο οποίο μεγάλωσα. Έπαιζα και στο χώμα, αλλά πιστεύω πως στα hardcourts είμαι καλύτερος. Στην αρχή της χωμάτινης σεζόν πάντα δυσκολεύομαι, χρειάζομαι λίγο χρόνο για να προσαρμοστώ."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots