ATP
Ήττα για τον Καλοβελώνη στο Challenger της Μπαρλέτα

 
Ήττα για τον Καλοβελώνη στο Challenger της Μπαρλέτα
tn team Τετάρτη, 05 Απριλίου 2023 - 17:18

Ο Μάρκος Καλοβελώνης αγωνίστηκε σε ακόμα ένα Challenger τουρνουά αυτή την εβδομάδα, στην Μπαρλέτα της Ιταλίας, ηττήθηκε όμως στον 1ο γύρο του διπλού, μαζί με τον συμπαίκτη του, Jason Taylor.

Ο Καλοβελώνης και ο Αυστραλός Taylor ηττήθηκαν σήμερα από τον Ρουμάνο Filip Cristian Jianu και τον Σέρβο Miljan Zekic με 6-3, 6-4, για τον 1ο γύρο του Open Città della Disfida στην Μπαρλέτα της Ιταλίας.

O 28χρονος Έλληνας τενίστας, ο οποίος βρίσκεται στο Νο.314 της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ στα διπλά, με career high το Νο.178, αγωνίστηκε για 2η διαδοχική εβδομάδα σε τουρνουά του ATP Challenger Tour.

Την προηγούμενη εβδομάδα έπαιξε στο Challenger της Χιρόνα στην Ισπανία, μαζί με έναν συμπαίκτη με τον οποίο έχει μοιραστεί πολλές επιτυχίες στο παρελθόν, τον Ουζμπέκο Sanjar Fayziev.

Στον 1ο γύρο είχαν κερδίσει τον Αργεντινό Marco Trungelliti και τον Σέρβο Miljan Zekic με 4-6, 7-5, 10-7, στα προημιτελικά ωστόσο είχαν ολοκληρώθησει την προσπάθειά τους, γνωρίζοντας την ήττα από τους Πορτογάλους Francisco Cabral και Joao Sousa με 3-6, 0-6.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots