ATP
"Διαζύγιο" Thiem με Massu

 
"Διαζύγιο" Thiem με Massu
© Peter Staples/ATP Tour
tn team Κυριακή, 09 Απριλίου 2023 - 11:58

O Dominic Thiem ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του με τον Nicolas Massu, που βρισκόταν στο πλευρό του τα τελευταία 4 χρόνια.

Από τις αρχές του 2019, κάτι περισσότερο από 4 χρόνια δηλαδή, είχαν συνεργασία οι Thiem και τον Massu, με τον 29χρονο Αυστριακό να ανακοινώνει στα social media το τέλος της.

"Δυστυχώς, όλα έχουν ένα τέλος και αυτή η συνεργασία τελειώνει τώρα. Αποφασίσαμε μαζί πως θα πρέπει να ακολουθήσουμε διαφορετικούς δρόμους από την επόμενη εβδομάδα", έγραψε στη δημοσίευσή του ο Thiem, που ευχαρίστησε τον Χιλιανό προπονητή και πρώην πρωταθλητή για τη συνεισφορά του.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Dominic Thiem (@domithiem)

Οι Thiem και Massu ξεκίνησαν τη συνεργασία τους στις αρχές του 2019, κατακτώντας μαζί το US Open και το Indian Wells. Επιπλέον, ο Massu ήταν ο προπονητής του Thiem στις πορείες του Αυστριακού ως τους τελικούς του Australian Open και του Roland Garros, ενώ έφτασαν μαζί και σε 2 τελικούς στο ATP Finals.

Είχαν σε γενικές γραμμές μια πολύ επιτυχημένη κοινή πορεία, ο Thiem ωστόσο δυσκολεύεται πάρα πολύ τα τελευταία 2 χρόνια να βρει τον εαυτό του και το τένις του, μετά και από κάποιους συνεχόμενους τραυματισμούς που πέρασε. Το πρόβλημά του, που έχει να κάνει κυρίως με την ψυχολογία και την αυτοπεποίθησή του, θα προσπαθήσει να το λύσει με κάποιον άλλον προπονητή στο πλευρό του.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots