ATP
Το μεγάλο διαιτητικό λάθος και οι έντονες διαμαρτυρίες του Djokovic (vid)

 
Το μεγάλο διαιτητικό λάθος και οι έντονες διαμαρτυρίες του Djokovic (vid)
tn team Πέμπτη, 13 Απριλίου 2023 - 21:22

Ένα πολύ μεγάλο λάθος έκανε η έμπειρη chair umpire Aurelie Tourte, με έναν πόντο να καταλογίζεται... ανάποδα στο παιχνίδι του Novak Djokovic με τον Lorenzo Musetti, παρά τις έντονες διαμαρτυρίες του Σέρβου. Δείτε το στιγμιότυπο.

Ο Musetti είχε όλο το χώρο και τον χρόνο για να "εκτελέσει" τον Djokovic στον συγκεκριμένο πόντο, έστειλε τον Σέρβο από την άλλη πλευρά, ωστόσο αστόχησε στο χτύπημά του και ο Djokovic θα μπορούσε να ξεκινήσει σ' αυτό το game στο 3-4 του 2ου σετ από το 0-15.

Παρόλα αυτά, o επόπτης έχασε την μπάλα και η Airelie Tourte έδωσε τον πόντο στον Musetti, με τον Djokovic να μην μπορεί να πιστέψει στα αυτιά του και να διαμαρτύρεται εντόνως.

Μάλιστα, όταν η έμπειρη Γαλλίδα διαιτητής κατέβηκε από την καρέκλα της για να ελέγξει το σημάδι, είπε στον Σέρβο τενίστα ότι δεν έβλεπε κάποιο κενό μεταξύ μπάλας και γραμμής, ούτε εκείνη ούτε ο επόπτης, συνεπώς η μπάλα ήταν μέσα - σύμφωνα πάντα με εκείνη.

Η τεχνολογία πάντως για μια ακόμα φορά δικαίωσε τον Djokovic και έδειξε πως μάλλον τελικά είναι απαραίτητη και στα χωμάτινα τουρνουά. 

 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots