ATP
Μπάνια Λούκα: Πιθανή "σύγκρουση" με Wawrinka στην πρεμιέρα του Djokovic

 
Μπάνια Λούκα: Πιθανή "σύγκρουση" με Wawrinka στην πρεμιέρα του Djokovic
© Corinne Dubreuil/ATP Tour
tn team Σάββατο, 15 Απριλίου 2023 - 16:44

Ο Novak Djokovic θα παίξει στο 250άρι της Μπάνια Λούκα την ερχόμενη εβδομάδα και η σημερινή κλήρωση του επεφύλασσε πιθανή "σύγκρουση" με τον Stan Wawrinka στην πρεμιέρα του! Δείτε αναλυτικά το ταμπλό.

Ο Djokovic δεν έκανε την πορεία που θα ήθελε στο Monte-Carlo και είναι δεδομένο ότι θα χρειαστεί μερικά παιχνίδια στα πόδια του για να βρει τον καλό του εαυτό ξανά στο χώμα.

Αυτή την εβδομάδα πάντως στην Μπάνια Λούκα, παρότι πρόκειται για 250άρι τουρνουά, δεν θα έχει εύκολο ματς. Κι αυτό γιατί στην πρεμιέρα του, που θα είναι στον 2ο γύρο, θα αντιμετωπίσει είτε τον Stan Wawrinka, είτε τον νεαρό και ταλαντούχο Γάλλο Luca Van Assche. Αμφότεροι αυτοί την περίοδο παίζουν πολύ καλό τένις.

Στα προημιτελικά ο Nole διασταυρώνεται με τον Gregoire Barrere, που αν μπει στον 2ο γύρο θα πρέπει να ξεπεράσει ένα άλλο σερβικό εμπόδιο, καθώς θα παίξει με το νικητή της δυνατής μονομαχίας του Dusan Lajovic με τον Filip Krajinovic.

Στα ημιτελικά ο Djokovic διασταυρώνεται με δυο ακόμα δυνατούς παίκτες, τους Miomir Kecmanovic και Jiri Lehecka. O τελευταίος, θα παίξει στον 1ο γύρο με τον Gael Monfils.

Στην άλλη μεριά του ταμπλό και πιθανοί αντίπαλοι του Novak μόνο στον τελικό, είναι οι Borna Coric και Andrey Rublev. O Coric έχει πιθανό αντίπαλο στα προημιτελικά τον Tallon Griekspoor, ενώ ο Rublev τον Richard Gasquet.

Αναλυτικά η κλήρωση του Srpska Open:

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots