ATP
Djokovic: "Ο αγκώνας μου δεν είναι τέλεια, αλλά θα είμαι έτοιμος να αγωνιστώ"

 
Novak Djokovic
Novak Djokovic © Srpska Open
tn team Δευτέρα, 17 Απριλίου 2023 - 23:37

Ο Novak Djokovic παραδέχτηκε στη σημερινή του συνέντευξη Τύπου στην Μπάνια Λούκα πως σωματικά δεν είναι στο 100% του, ωστόσο θα είναι όσο καλύτερα προετοιμασμένος γίνεται μέχρι την Τετάρτη, όταν και θα κάνει την πρεμιέρα του στο τουρνουά.

"Τώρα οι σκέψεις μου είναι στραμμένες στην Μπάνια Λούκα, απολαμβάνω την παρουσία μου εδώ. Παίζω επαγγελματικά τένις 20 χρόνια, οπότε με κουράζει να σκέφτομαι τι θα γίνει στο μέλλον. Όταν μεγαλώνεις, εκτιμάς περισσότερο το να ζεις τη στιγμή, να επικεντρώνεσαι στο παρόν. Ο αγκώνας μου δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, αλλά είναι αρκετά καλά για να είμαι πανέτοιμος να παίξω τον πρώτο μου αγώνα", απάντησε ο Djokovic στη συνέντευξη Τύπου του σήμερα στην Μπάνια Λούκα, όταν ρωτήθηκε για την κατάσταση του αγκώνα του.

"Αισθάνομαι υπέροχα που είμαι πίσω στην Μπάνια Λούκα. Έχω έρθει κι άλλες φορές στο παρελθόν, όταν επισκέφτηκα τον Πρόεδρο και με τίμησε με το Medal of Honor και άλλη μια φορά το 2009, όταν αντιμετώπισα τον Viktor Troicki σε φιλικό αγώνα, μπροστά από 7.000 ανθρώπους. Δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον, οπότε ήθελα να ξαναέρθω και να παίξω για άλλη μια φορά στην καριέρα μου εδώ. Κάθε παιχνίδι θα είναι ένα δώρο για μένα και για τον κόσμο που θα έρθει να με δει. Θέλω να κερδίσω όλους τους αγώνες που θα παίξω, αλλά θέλω και να διασκεδάσω την κάθε στιγμή εκτός γηπέδου", είπε ακόμα ο Σέρβος τενίστας, που έχει φυσικά πολλούς θαυμαστές στη Βοσνία.

Όσο για τον πρώτο του αντίπαλο στο τουρνουά, τον 18χρονο Luca Van Assche, o Nole είπε: "Σήμερα είχα τη δυνατότητα να δοκιμάσω το γήπεδο για πρώτη φορά, θα προσπαθήσω να προπονηθώ για μισή ώρα τουλάχιστον στο κεντρικό court, πριν την Τετάρτη, για να δω τη διαφορά. Ο Troicki μου είπε ότι υπάρχουν διαφορές και ότι οι συνθήκες είναι πιο περίπλοκες και πιο αργές. Σχετικά με τον Luca, ξέρω ότι πρόσφατα μπήκε στο Top 100. Είδα ότι ο Wawrinka ήταν μπροστά στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, αυτό δείχνει ότι είναι μαχητής. Είναι πολύ γρήγορος παίκτης. Δεν μπορείς να υποτιμήσεις κανέναν και θα είναι δύσκολος αντίπαλος σ' αυτές τις συνθήκες."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots