ATP
Με το δεξί στη Βαρκελώνη ο Sinner (vids)

 
Jannik Sinner
Jannik Sinner © Corinne Dubreuil/ATP Tour
tn team Τετάρτη, 19 Απριλίου 2023 - 15:36

O Jannik Sinner ξεπέρασε το εμπόδιο του Diego Schwartzman, για ένα δυνατό ξεκίνημα στη Βαρκελώνη.


Δεν αντιμετώπισε μεγάλα προβλήματα από τον Schwartzman o Sinner στην πρεμιέρα του στο Barcelona Open, κερδίζοντας τον Αργεντινό με 6-2, 6-4, έπειτα από 1 ώρα και 40 λεπτά παιχνιδιού.

Ο 21χρονος Ιταλός, ημιφιναλίστ την προηγούμενη εβδομάδα στο Masters του Monte-Carlo, κέρδισε τα 5 τελευταία games του 1ου σετ και το κατέκτησε με 6-2. Στο 2ο σετ αντιμετώπισε κάποιες δυσκολίες με το σερβίς του, αφού έχασε 3 φορές προβάδισμα με break, έκανε όμως και 4ο break στο 9ο game και σέρβιρε επιτυχώς για το 6-4 και την πρόκριση στο επόμενο.

Στον 3ο γύρο του Barcelona Open, o Sinner θα αντιμετωπίσει τον Yoshihito Nishioka, που νωρίτερα σήμερα κέρδισε τον David Goffin με 6-1, 7-5.

Στους "16" προκρίθηκαν και οι Grigor Dimitrov και Denis Shapovalov. O Dimitrov κέρδισε τον Emilio Gomez με 6-3, 6-1 και θα παίξει στον 3ο γύρο με τον Alex De Minaur, που συνέτριψε τον Alexander Shevchenko με 6-0, 6-1.

Ο Shapovalov επικράτησε του Jozef Kovalik με 6-4, 6-3 και θα περιμένει την αναμέτρηση του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Pedro Cachin (17:00GR, COSMOTE SPORT 6HD), για να μάθει ποιον θα αντιμετωπίσει.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots