ATP
Στα ημιτελικά του Challenger του Oeiras o Πέτρος Τσιτσιπάς

 
Στα ημιτελικά του Challenger του Oeiras o Πέτρος Τσιτσιπάς
tn team Πέμπτη, 20 Απριλίου 2023 - 14:59

Ο Πέτρος Τσιτσιπάς και ο Sander Arends έκαναν το 2 στα 2 σήμερα στο Oeiras της Πορτογαλίας και πήραν την πρόκριση για την ημιτελική φάση του δυνατού Challenger.

Τσιτσιπάς και Arends επικράτησαν των Πολωνών Karol Drzewiecki και Szymon Walkow με 6-3, 7-6 (6), για να μπουν στα ημιτελικά του Open de Oeiras στην Πορτογαλία.

Είχαν ακόμα ένα πολύ καλό παιχνίδι Τσιτσιπάς και Arends, που πήραν το break νωρίς στο 1ο σετ και προηγήθηκαν με 4-1, για να κλείσουν εύκολα στο 9ο game το 1ο σετ.

Στο 2ο σετ είχαν προηγηθεί με διπλό break στο 5-2, όμως τα πράγματα έγιναν πιο περίπλοκα, καθώς οι Πολωνοί κέρδισαν τα 4 επόμενα games και προηγήθηκαν με 6-5! Έμειναν ψύχραιμοι Τσιτσιπάς και Arends, που έστειλαν το σετ στο tie-break και εκεί έσωσαν τριπλό set point στο 3-6, για να κερδίσουν 5 πόντους στη σειρά και να το κατακτήσουν με 8-6.

Θυμίζουμε πως οι Drzewiecki και Walkow είχαν βγάλει εκτός το Νο.2 ζευγάρι του ταμπλό, τους Ινδούς Sriram Balaji και Jeevan Nedunchezhiyan χθες, για τον 1ο γύρο.

Ο Πέτρος και ο Ολλανδός συμπαίκτης τους θα περιμένουν τώρα την αναμέτρηση των Petr Nouza και Igor Zelenay με τους Franko Skugor και Victor Vlad Cornea, για να μάθουν ποιους θα αντιμετωπίσουν στα ημιτελικά. Να σημειώσουμε πως με τον Cornea ο Πέτρος γνωρίζεται πολύ καλά, αφού έχουν συνεργαστεί και έχουν μοιραστεί αρκετές επιτυχίες στο παρελθόν.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots