ATP
Πρωταθλητές στο Challenger του Μορέλος Περβολαράκης και Mansouri

 
Πρωταθλητές στο Challenger του Μορέλος Περβολαράκης και Mansouri
tn team Κυριακή, 23 Απριλίου 2023 - 10:07

O Μιχάλης Περβολαράκης και ο Skander Mansouri αναδείχθηκαν πρωταθλητές στα διπλά στο Morelos Open στο Μεξικό. Αυτός ήταν ο 3ος τίτλος σε Challenger για τον Έλληνα τενίστα.

Με μια καθαρή επικράτηση με 6-4, 6-4 επί των Benjamin Lock και Rubin Statham ολοκλήρωσαν την εβδομάδα τους στο Μορέλος του Μεξικού οι Περβολαράκης και Mansouri, που κατέκτησαν τον τίτλο στο hardcourt Challenger της κατηγορίας "75".

Είχαν πολύ καλή χημεία Περβολαράκης και Mansouri, που κέρδισαν στον 1ο γύρο τους Βρετανούς Jay Clarke και Joshua Paris με 6-3, 4-6, 10-6. Στα προημιτελικά απέκλεισαν τον Αμερικανό Alex Lawson και τον Καζάκο Denis Yevseyev με 6-2, 6-2, ενώ στα ημιτελικά πέρασαν με walkover το εμπόδιο των Mark Lajal και Yunchaokete Bu.

Για 2η διαδοχική εβδομάδα έπαιξε σε έναν τελικό Challenger διοργάνωσης ο Περβολαράκης, που φαίνεται πως βρίσκει και πάλι τα πατήματά του, μετά από τον τραυματισμό που είχε και τον άφησε εκτός στο πρώτο μέρος της σεζόν. Την προηγούμενη εβδομάδα ήταν φιναλίστ στο Λεόν του Μεξικού, μαζί με τον Maximilian Neuchrist.

Συνολικά έπαιξε για 6η φορά σε τελικό Challenger διοργάνωσης και κατέκτησε τον 3ο τίτλο του (3-3), μετά από το Ορλάντο των ΗΠΑ τον Ιούνιο του 2022 και το Calgary στον Καναδά τον Νοέμβριο του ίδιου έτους.

Αύριο αναμένεται να κερδίσει 26 θέσεις και από το Νο.200 να βρεθεί στο Νο.174 της παγκόσμιας κατάταξης των διπλών. Το career high του είναι το Νο.157, όπου είχε βρεθεί τον περασμένο Νοέμβριο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots