ATP
Η κίνηση του Rune που εξόργισε τον κόσμο στη Μαδρίτη (vids)

 
Η κίνηση του Rune που εξόργισε τον κόσμο στη Μαδρίτη (vids)
tn team Δευτέρα, 01 Μαϊος 2023 - 9:37

Το κοινό της Μαδρίτης αποδοκίμαστε έντονα το βράδυ της Κυριακής τον Holger Rune, με τον 19χρονο Δανό να κάνει μια πράξη που εξόργισε τον κόσμο, στην αναμέτρησή του με τον Alejandro Davidovich Fokina.


Κατά τη διάρκεια του 1ου σετ της αναμέτρησης, ο Davidovich Fokina είχε μια διαφωνία με τον διαιτητή Carlos Bernardes. Ο Ισπανός μάλιστα επαναλάμβανε πως δεν θα συνέχιζε το παιχνίδι, αν δεν ερχόταν ο supervisor για να μιλήσει μαζί του.

Την ώρα που συνέβαινε αυτό, ο Rune πλησίασε το σημάδι και το κοίταξε, ενδεχομένως και να το πάτησε, με το κοινό της Μαδρίτης να θεωρεί προκλητική τη συμπεριφορά του και να τον αποδοκιμάζει.

Ακόμα και ο Bernardes προσπάθησε να βοηθήσει τον Rune και να τον συνετίσει να μην κάνει τέτοια πράγματα, με τον Δανό να αρνείται ότι έκανε κάτι προκλητικό.

Οι Μαδριλένοι, που λόγω και της αργίας της Πρωτομαγιάς έδωσαν δυναμικό παρών στις κερκίδες του Manolo Santana, παρόλο που το συγκεκριμένο παιχνίδι άρχισε περίπου στις 22:00 και ολοκληρώθηκε 3 ώρες αργότερα, δηλαδή γύρω στη μια τα μεσάνυκτα, συνέχισαν να κρατούν εχθρική στάση με τον Rune σε όλο το υπόλοιπο ματς και του επεφύλασσαν έντονη αποδοκιμασία και κατά την έξοδό του από το court, μετά το τέλος του ματς. 

Ο Davidovich Fokina πάντως τους έκανε το μεγάλο δώρο και πήρε την πρόκριση για τον 4ο γύρο του Madrid Open, κερδίζοντας τον Rune με 7-6 (1), 5-7, 7-6 (5).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots