ATP
Djokovic: Προπονήθηκε στη Ρώμη με τον Sinner (vid)

 
Novak Djokovic
Novak Djokovic © FOTO ARCHIVIO FITP
tn team Τετάρτη, 10 Μαϊος 2023 - 10:43

O Novak Djokovic έκανε την πρώτη του προπόνηση στη Ρώμη, μαζί με τον τοπικό ήρωα Jannik Sinner και χωρίς να έχει δεμένο τον αγκώνα του.

Ο Djokovic έκανε την πρώτη του επίσκεψη στο Foro Italico για φέτος το απόγευμα της Τρίτης και προπονήθηκε μαζί με τον Sinner, τον οποίο μπορεί να αντιμετωπίσει στα ημιτελικά του Internazionali BNL d' Italia την επόμενη εβδομάδα.

Ο Djokovic, ο οποίος δεν είχε καλά αποτελέσματα στο ξεκίνημα της χωμάτινης σεζόν και στη συνέχεια δεν έπαιξε στη Μαδρίτη καθώς ήθελε να προστατεύσει τον αγκώνα του, εμφανίστηκε υγιής χθες στο Foro Italico και είχε ακάλυπτη την περιοχή του αγκώνα.

O Djokovic έχει χτίσει μια τρομερή παράδοση στη Ρώμη και είναι συνήθως το τουρνουά στο οποίο παίρνει τα πάνω του στο χώμα και τον βοηθάει ενόψει Roland Garros. Έχει αναδειχθεί 6 φορές πρωταθλητής, είναι ο υπερασπιστής του τίτλου, ενώ τα τελευταία 9 χρόνια μόνο μια φορά δεν έπαιξε στον τελικό (και ήταν ημιφιναλίστ) και συνολικά δεν έχει αποκλειστεί ποτέ πριν από τα προημιτελικά, σε 16 (διαδοχικές) παρουσίες στο τουρνουά!

Στην πρεμιέρα του φέτος θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Luca Van Assche και Tomas Martin Etcheverry, την Παρασκευή.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots