ATP
Ακόμα ένας ημιτελικός σε Challenger για τον Τσιτσιπά

 
Ακόμα ένας ημιτελικός σε Challenger για τον Τσιτσιπά
tn team Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2023 - 20:11

Για 2η συνεχόμενη εβδομάδα θα παίξουν σε έναν ημιτελικό σε Challenger οι Πέτρος Τσιτσιπάς και Sam Verbeek, που έφτασαν σε μια δύσκολη νίκη σήμερα στο Πόζναν.

Ο Τσιτσιπάς και ο Verbeek, Νο.2 στο ταμπλό του Challenger του Πόζναν, επέστρεψαν από σετ πίσω για να επικρατήσουν των Piotr Matuszewski και Kai Wehnelt με 4-6, 6-3, 10-7.

Για 2η συνεχόμενη εβδομάδα προκρίθηκαν σε Challenger ημιτελικό, αφού την προηγούμενη εβδομάδα ήταν ημιφιναλίστ στο Challenger της Λυών της Γαλλίας, ένα αποτέλεσμα που έφερε τον Πέτρο σε νέο career high, στο Νο.111 της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ στα διπλά.

Εκτός από το χαμένο 1ο σετ, ο 22χρονος Έλληνας τενίστας και ο Ολλανδός συμπαίκτης του χρειάστηκε να ανατρέψουν τα πράγματα και στο match tie-break, όπου βρέθηκαν πίσω ακόμα και με 3-6, κέρδισαν όμως τους 7 από τους 8 επόμενους πόντους και πήραν την πρόκριση για τα ημιτελικά του Poznan Open.

Εκεί θα αντιμετωπίσουν τους Karol Drzewiecki και Petr Nouza, με τον Τσιτσιπά να διεκδικεί την 6η του πρόκριση σε τελικό Challenger διοργάνωσης, 3η γι' αυτή τη σεζόν.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots