ATP
2η θέση στο Challenger της Καρλσρούης για τον Περβολαράκη

 
2η θέση στο Challenger της Καρλσρούης για τον Περβολαράκη
tn team Κυριακή, 09 Ιουλίου 2023 - 12:42

Τη 2η θέση πήρε τελικά στο Challenger της Καρλσρούης ο Μιχάλης Περβολαράκης, που δεν τα κατάφερε στον τελικό του Tennis Open Karlsruhe.

Συγκεκριμένα ο Περβολαράκης και ο Τσέχος Vit Kopriva, ηττήθηκαν στον τελικό του γερμανικού Challenger από τον Αυστριακό Neil Oberleitner και τον Γερμανό Tim Sandkaulen με 6-1, 6-1.

Ήταν μια καλή εβδομάδα παρά την ήττα στον τελικό για τους Kopriva και Περβολαράκη, που κατάφεραν να κερδίσουν τρια ζευγάρια στην Καρλσρούη.

Στον 1ο γύρο είχαν αποκλείσει τους Βραζιλιάνους Fernando Romboli και Marcelo Zormann με 7-5, 6-3. Στα προημιτελικά έβγαλαν εκτός το Νο.3 ζευγάρι του ταμπλό, τους Ivan Liutarevich και Vladyslav Manafov με 7-5, 1-6, 10-7, ενώ στα ημιτελικά κέρδισαν τους Ισπανούς Inigo Cervantes και Oriol Roca Batalla, No.5 στο ταμπλό, με 7-5, 6-4.

Αυτός ήταν ο 7ος τελικός σε Challenger διοργάνωση για τον Περβολαράκη στα διπλά, όπου βρίσκεται στο Νο.213 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο 27χρονος Έλληνας τενίστας έμεινε στους 3 τίτλους στο Challenger Tour (3-3 σε τελικούς), με τον έναν από αυτούς να ήταν στο φετινό Morelos Challenger, με συμπαίκτη τον Skander Mansouri από την Τυνησία. Αυτός ήταν ο 1ος του τελικός σε Challenger στο χώμα.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots