ATP
Συνεχίζει να προελαύνει ο Davidovich Fokina (vid)

 
Συνεχίζει να προελαύνει ο Davidovich Fokina (vid)
© Mike Lawrence/ATP Tour
tn team Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2023 - 21:35

Στον πρώτο του ημιτελικό σε hardcourt Masters 1000 τουρνουά προκρίθηκε ο Alejandro Davidovich Fokina, που συνεχίζει να προελαύνει στο Τορόντο.

Ο 24χρονος Ισπανός, ο οποίος έχει μια φοβερή εβδομάδα στον Καναδά, επιβλήθηκε του Mackenzie McDonald με 6-4, 6-2 και πήρε σε 1 ώρα και 36 λεπτά το πρώτο εισιτήριο για τους ημιτελικούς του National Bank Open.

Θα είναι ο 1ος ημιτελικός σε hardcourt διοργάνωση Masters για τον Ισπανό και ο σημαντικότερος στην καριέρα του σ' αυτή την επιφάνεια. Στο χώμα έχει παίξει σε άλλον έναν ημιτελικό, στο Monte-Carlo πέρσι, όπου ήταν φιναλίστ.

Ο Davidovich Fokina έκανε και σήμερα ένα μεγάλο ματς, ιδίως μετά το γρήγορο break που υπέστη και τον άφησε πίσω με 0-2. Μετά απ' αυτό κέρδισε τα 9 από τα 11 επόμενα games και τα 12 από τα 16 τελευταία του αγώνα, για να προηγηθεί με 6-4, 3-0 και να κλείσει το ματς στο 8ο game του 2ου σετ.

Θυμίζουμε πως νωρίτερα στην εβδομάδα ο Davidovich Fokina απέκλεισε τους Alexander Zverev και Casper Ruud, ενώ τώρα θα περιμένει τον αγώνα του Daniil Medvedev με τον Alex De Minaur, για να μάθει με ποιον θα παίξει στα ημιτελικά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots