ATP
Προπονείται ήδη στη Βαλένθια ο Djokovic (vids)

 
Προπονείται ήδη στη Βαλένθια ο Djokovic (vids)
tn team Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2023 - 20:58

Μετά το σύντομο πέρασμα από το Βελιγράδι, ο Novak Djokovic έφτασε κιόλας στη Βαλένθια, ώστε να ενισχύσει την ομάδα της Σερβίας στο Davis Cup.

Με ιλλιγγιώδεις ρυθμούς τρέχει ο Novak Djokovic τις τελευταίες ημέρες. Αφού ολοκλήρωσε τον κύκλο των συνεντεύξεων και φωτογραφήσεων μετά την κατάκτηση του 24ου Grand Slam τίτλου του στη Νέα Υόρκη, ο Djokovic ταξίδευε όλη μέρα την Τρίτη για το Βελιγράδι, όπου αποθεώθηκε από τους συμπατριώτες του, σε μια πολύ ξεχωριστή τελετή.

Μόνο για μια νύχτα όμως έμεινε στην πατρίδα του, αφού σήμερα αναχώρησε για τη Βαλένθια της Ισπανίας, όπου βρίσκεται τις τελευταίες ώρες.

Αφού τον παρέλαβε ο Feliciano Lopez και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στους δημοσιογράφους, ο Novak πήγε στο προπονητικό κέντρο για να χτυπήσει και τις πρώτες του μπάλες!

Ο 36χρονος Nole είχε υποσχεθεί πως αυτή τη χρονιά θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να προκριθεί η Σερβία στην τελική φάση με τις 8 καλύτερες ομάδες του Davis Cup στη Μάλαγα και τήρησε το λόγο του.

Η Σερβία έκανε ήδη το πρώτο βήμα για πρόκριση, αφού κέρδισε την Τρίτη, όπου ήταν αδύνατο να αγωνιστεί ο Djokovic, την Κορέα με 3-0. Στα δυο επόμενα παιχνίδια της, την Παρασκευή με την Ισπανία και το Σάββατο με την Τσεχία, ο Djokovic θα είναι στη διαθεσιμότητα του αρχηγού της Σερβίας, Viktor Troicki.

Μετά το Davis Cup, o Djokovic θα κάνει τις διακοπές που αξίζει και με το παραπάνω, αφού αναμένεται να προσπεράσει το Asian swing και να κάνει ένα διάλειμμα περίπου για τον επόμενο 1,5 μήνα.

Τα 3 τουρνουά που βρίσκονται στα πλάνα του έως το τέλος της χρονιάς, είναι το Masters στο Παρίσι (30/10), το ATP Finals (12/11) και φυσικά η τελική φάση του Davis Cup (21/11).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots