ATP
Τσιτσιπάς: "Ένιωσα καλύτερα απ' όταν κερδίζω στα μονά" (vid)

 
Τσιτσιπάς: "Ένιωσα καλύτερα απ' όταν κερδίζω στα μονά" (vid)
tn team Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2023 - 5:09

O Στέφανος Τσιτσιπάς παραδέχτηκε στη συνέντευξη Τύπου πως ο τίτλος που κέρδισε στην Αμβέρσα μαζί με τον αδερφό του, Πέτρο, τον χαροποιεί περισσότερο απ' όταν κερδίζει έναν τίτλο στα μονά. Οι δηλώσεις των δυο αδερφών στη συνέντευξη Τύπου και η στιγμή που η Paula Badosa πήρε το μικρόφωνο!

"Είμαι πολύ περήφανος γι' αυτό που πετύχαμε, γιατί δεν ήταν εύκολο για εμάς. Έχουμε παίξει πολλές φορές μαζί και πάντα φτάναμε κοντά απέναντι σε καλές ομάδες, αλλά είχαμε δυσκολίες στο να κάνουμε μεγάλες πορείες στα τουρνουά. Οπότε είναι μαγικό που κερδίσαμε τον τίτλο σε ένα 250άρι", δήλωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στη συνέντευξη Τύπου των πρωταθλητών του European Open στην Αμβέρσα.

Τα αδέρφια Τσιτσιπά κέρδισαν στον τελικό τους Ariel Behar και Adam Pavlasek με 2-1 σετ και κατέκτησαν τον πρώτο κοινό τους τίτλο. Όπως είπε ο Στέφανος, αυτό τον έκανε να νιώσει καλύτερα απ' όταν κερδίζει τίτλο στα μονά.

"Λυπάμαι που το λέω αυτό, αλλά νιώθω καλύτερα απ' όταν κερδίζω στα μονά. Και λυπάμαι που είναι έτσι γιατί όλη η προσοχή μου θα έπρεπε να είναι στα μονά, όμως είναι ένα ωραίο πρόβλημα για να έχει κανείς!"

Ο Πέτρος με τη σειρά του, που από σήμερα βρίσκεται στο Top 100 της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ, μίλησε για τον πατέρα τους, Απόστολο Τσιτσιπά, που είναι από την αρχή κοντά τους σ' αυτό το ταξίδι, χωρίς να παραλείψει να αναφερθεί στη μητέρα τους, Julia, καθώς και στη σύντροφο του Στέφανου, Paula Badosa.

"Είμαι σίγουρος πως ήταν ένα από τα όνειρά του ως πατέρας, να βλέπει δυο αγόρια του να σηκώνουν το τρόπαιο. Είμαι σίγουρος πως νιώθει ανακούφιση και πως είναι περήφανος. Είμαι χαρούμενος που ήταν εδώ σήμερα και μας είδε, όπως και η μητέρα μου και η Paula. Είναι εκπληκτικό που μοιραζόμαστε αυτές τις στιγμές."

Η Julia και η Badosa βρισκόντουσαν επίσης στην αίθουσα και μάλιστα η Ισπανίδα τενίστρια πήρε το μικρόφωνο στο τέλος για να κάνει και εκείνη μια ερώτηση, τελικά όμως δεν της ήρθε κάτι και το άφησε εκεί, ξεσπώντας σε γέλια.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots