ATP
Παρέλαβε το τρόπαιο για το Year-end No.1 o Djokovic (vids)

 
Παρέλαβε το τρόπαιο για το Year-end No.1 o Djokovic (vids)
© Corinne Dubreuil/ATP Tour
tn team Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2023 - 16:29

Ο Novak Djokovic παρέλαβε το βαρύ -μεταφορικά και κυριολεκτικά- τρόπαιο για το Year-end no.1, που πέτυχε για 8η φορά στην καριέρα του!

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης του Carlos Alcaraz με τον Alexander Zverev, πραγματοποιήθηκε στο κεντρικό court του Pala Alpitour η σύντομη τελετή της απονομής του τροπαίου της ΑΤΡ για το Year-end No.1 στον Djokovic.

"Είναι το τρόπαιο της χρονιάς. Το να τελειώνεις τη σεζόν στο Νο.1 είναι το όνειρο κάθε τενίστα. Είναι ένα από τα δυσκολότερα πράγματα που μπορείς να πετύχεις στο άθλημά μας. Το να κερδίζεις Grand Slams και να φτάνεις στο Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης είναι προφανώς το ζενίθ του αθλήματος. Ήταν μια πολύ γεμάτη σεζόν για όλους τους παίκτες και το ότι στέκομαι τώρα εδώ είναι ευλογία", είπε μεταξύ άλλων ο 36χρονος Σέρβος τενίστας.

Για 8η φορά πέτυχε το Year-end No.1 ο σπουδαίος Djokovic, ο οποίος βελτίωσε το δικό του ρεκόρ. Η 1η φορά που το πέτυχε ήταν το 2011, ενώ το πέτυχε φέτος για 3η φορά στις 4 τελευταίες σεζόν, από τα 33 του δηλαδή έως τα 36 του!

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots