ATP
Alcaraz: "Ο Djokovic είναι σαν 20 χρονών"

 
Alcaraz: "Ο Djokovic είναι σαν 20 χρονών"
tn team Πέμπτη, 28 Δεκεμβρίου 2023 - 14:52

Σίγουρος πως δεν θα... απαλλαχθεί εύκολα από τον Novak Djokovic είναι ο Carlos Alcaraz, που είπε ότι ο Σέρβος παίζει λες και είναι ακόμα 20 χρονών!

"Στόχος μου είναι να τον κερδίζω", είπε ο Alcaraz κοιτάζοντας προς τον Djokovic και χαμογελώντας, κατά τη διάρκεια των δηλώσεων που έκανε από το court μετά τον αγώνα επίδειξης που έδωσε με τον Σέρβο στη Ριάντ.

"O στόχος μου για το 2024 είναι να συνεχίσω να βελτιώνομαι, τόσο ως παίκτης όσο και ως άνθρωπος, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Θα προσπαθήσω να παίξω το καλύτερό μου τένις το 2024 και να κερδίσω μεγάλα τουρνουά. Το πιο σημαντικό όμως είναι να συνεχίσω να μαθαίνω", πρόσθεσε ο 20χρονος Ισπανός τενίστας.

Συνεχίζοντας να πλέκει το εγκώμιο του Djokovic, o Alcaraz κατέληξε στο συμπέρασμα πως δεν θα... απαλλαγεί από τον Σέρβο σύντομα, αφού συντηρεί ακόμα το σώμα του σε εξαιρετική κατάσταση.

"Είναι απίστευτο να μοιράζεσαι το γήπεδο μαζι'του, σ' αυτή τη διοργάνωση, σε επίσημα τουρνουά, παντού. Το να μαθαίνεις απ' αυτόν, να τον βλέπεις από κοντά, είναι φοβερό. Μεγάλωσα βλέποντάς τον να κερδίζει τα μεγάλα τουρνουά και πάντα ονειρευόμουν να βρισκόμουν σ' αυτή τη θέση. Είμαι πολύ χαρούμενος που τα κατάφερα και θέλω να συνεχίσω να βρίσκομαι εκεί. Και εκείνος φαίνεται λες και είναι ακόμα 20 χρονών, οπότε θα μοιραζόμαστε για αρκετό καιρό ακόμα το γήπεδο (γέλια). Πάντα τον συγχαίρω και τον ευχαριστώ που μοιράστηκε αυτό το παιχνίδι μαζί μου."

Τέλος, ο Alcaraz μοιράστηκε και μια αστεία ιστορία με τον πατέρα του, τον οποίο δεν έχει καταφέρει να κερδίσει ακόμα στο τένις: "Δεν τον έχω κερδίσει ποτέ (γέλια). Όταν άρχισα να μεγαλώνω και να παίζω καλύτερα, δεν ήθελε να παίζει πια μαζί μου. Οπότε το head-to-head μας είναι ακόμα υπέρ του."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots