ATP
Θα παραμείνει στο Top 10 ο Τσιτσιπάς

 
Θα παραμείνει στο Top 10 ο Τσιτσιπάς
tn team Κυριακή, 21 Ιανουαρίου 2024 - 14:41

Αν και θα χάσει 3 θέσεις, ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα παραμείνει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στο Top 10 της παγκόσμιας κατάταξης και μετά το Australian Open, κρατώντας ζωντανό το σερί 5 ετών που έχει.

Συγκεκριμένα στις 3 Μαρτίου 2019, ήταν η τελευταία φορά που ήταν εκτός Top 10 ο Τσιτσιπάς, ένα σερί που απειλήθηκε άμεσα σήμερα, μετά από τον αποκλεισμό του από τον 4ο γύρο του Australian Open.

Ο Τσιτσιπάς από το Νο.7 του κόσμου θα υποχωρήσει στο Νο.10 σε μια εβδομάδα, καθώς θα τον ξεπεράσουν οι Holger Rune, Hubert Hurkacz και Taylor Fritz.

Μπορούσε να τον περάσει και ο Alex De Minaur, αλλά έπρεπε να κερδίσει σήμερα τον Andrey Rublev, κάτι που δεν κατάφερε παρότι προηγήθηκε με 2-1 σετ.

Έτσι, ο Αυστραλός θα μείνει κάτω από τον Στέφανο και ο πρωταθλητής μας θα συνεχίσει το σερί παραμονής στο Top 10 που κρατάει 5 χρόνια τώρα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου βεβαίως, καθώς υπάρχει ακόμα ένα εξαιρετικά δύσκολο σενάριο που μπορεί να τον ρίξει εκτός 10άδας και αυτό θα είναι να κατακτήσει το Australian Open o Cameron Norrie.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots