ATP
Alcaraz: "Είμαι εδώ για να υπερασπιστώ τον τίτλο μου"

 
Carlos Alcaraz
Carlos Alcaraz © Fotojump / Rio Open
tn team Πέμπτη, 07 Μαρτίου 2024 - 14:18

Αποφασισμένος να τα δώσει όλα για να επιστρέψει στις επιτυχίες και να υπερασπιστεί τον τίτλο του στο Indian Wells δήλωσε ο Carlos Alcaraz, ο οποίος διαβεβαίωσε πως έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του στον αστράγαλο.

"Είναι υπέροχο που είμαι πίσω. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ ξανά εδώ, μου αρέσει να βρίσκομαι εδώ, είναι απίθανο", είπε ο Alcaraz στη συνέντευξη Τύπου, λέγοντας και πως ο στόχος δεν είναι άλλος από την υπεράσπιση του τίτλου του.

"Έχω έρθει εδώ για να υπερασπιστώ τον τίτλο μου. Είναι δύσκολο, εδώ βρίσκονται οι καλύτεροι παίκτες του κόσμου, κάποιοι απ' αυτούς παίζουν εκπληκτικά φέτος. Αλλά είμαι εδώ γι' αυτό. Θα προσπαθήσω να υπερασπιστώ τον τίτλο μου και νιώθω καλά στην προπόνηση."

Στο τελευταίο τουρνουά που αγωνίστηκε, στο Ρίο, ο νεαρός Ισπανός είχε εγκαταλείψει με πρόβλημα στον αστράγαλο. Όπως είπε στη χθεσινή του συνέντευξη τα πράγματα πηγαίνουν καλά.

"Πιθανώς κάποιοι σκέφτονται τον αστράγαλό μου. Θα δούμε αν θα καταφέρω να διατηρηθώ στο 100% μου, πάντως τώρα νιώθω πολύ καλά. Οπότε θα δούμε πως θα πάει όσο προχωράει το τουρνουά."

O Alcaraz αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα του στο Indian Wells την Παρασκευή, απέναντι στον Matteo Arnaldi.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots