ATP
Ασταμάτητος Sinner στην 4άδα (vids)

 
Ασταμάτητος Sinner στην 4άδα (vids)
© Peter Staples/ATP Tour
tn team Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2024 - 21:37

O Jannik Sinner υπερκέρασε χωρίς πρόβλημα και το εμπόδιο του Jiri Lehecka για να φτάσει τις 19 συνεχόμενες νίκες στο tour και να πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά του Indian Wells!

Ασταμάτητος παραμένει στο 2024 ο Jannik Sinner, ο οποίος επιβλήθηκε του Jiri Lehecka με 6-3, 6-3 και πήρε το πρώτο εισιτήριο για τα ημιτελικά του Indian Wells Masters.

Ο 22χρονος Ιταλός, πρωταθλητής στο Australian Open και αήττητος από τον τελικό του ATP Finals του 2023 μέχρι σήμερα, έφτασε τις 19 συνεχόμενες νίκες (16-0 φέτος) και τις 29 νίκες στις 30 τελευταίες αναμετρήσεις του!

Στο 1ο σετ ο Sinner "έσπασε" 2 φορές το σερβίς του Lehecka, στο 3ο (2-1) και στο 9ο game (6-3), ενώ στο 2ο ένα break από το 4ο game (3-1) ήταν αρκετό, για να τον φέρει στη νίκη. Μόνο μια φορά ήρθε αντιμέτωπος με break point σε ολόκληρο το ματς ο Ιταλός, όταν ήταν μπροστά με 4-3 στο 1ο σετ, σβήνοντας την ευκαιρία του Τσέχου.

Στον ημιτελικό του Indian Wells, o Sinner, ο οποίος είναι κοντά και στο να ανεβεί στο Νο.2 του κόσμου για πρώτη φορά στην καριέρα του, θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Alexander Zverev και Carlos Alcaraz.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots