ATP
Sinner: "Έχασα γιατί ήμουν πολύ προβλέψιμος"

 
Sinner: "Έχασα γιατί ήμουν πολύ προβλέψιμος"
tn team Κυριακή, 17 Μαρτίου 2024 - 10:31

Ο Jannik Sinner απέδωσε την ήττα του από τον Carlos Alcaraz στο ότι από ένα σημείο κι έπειτα το παιχνίδι του έγινε προβλέψιμο. Τι είπε για το σερί των 19 νικών που έλαβε τέλος και την επόμενη μέρα.

"Σίγουρα δεν ήταν το τέλος που θα ήθελα, αλλά είναι πάντα δύσκολο να παίζεις εναντίον του Carlos. Προσπάθησα να παίξω καλό τένις και το έκανα, ειδικά στο 1ο σετ. Μετά έκανα μερικά λάθη, το momentum άλλαξε. Εκείνος ανέβασε το επίπεδό του. Προφανώς δεν είναι εύκολο να το χωνέψω, αλλά ελπίζω πως θα είμαι σε καλή κατάσταση στο Μαϊάμι, αυτό για μένα είναι το πιο σημαντικό. Και είμαι επίσης χαρούμενος για εκείνον, γιατί εκτός από μεγάλος παίκτης είναι και πολύ καλό παιδί", είπε ο Sinner στην τελευταία συνέντευξη Τύπου του για φέτος στο Indian Wells, μετά την ήττα από τον Alcaraz στα ημιτελικά.

Ο Ιταλός απέδωσε την ήττα του στο ότι το παιχνίδι του έγινε προβλέψιμο: "Πάντα σε εντυπωσιάζει όταν τον έχεις απέναντί σου. Αλλά είσαι και προετοιμασμένος για κάποια πράγματα, όπως για τα drop shots που θα έρθουν. Είναι πραγματικά πολύ γρήγορος, όπως γνωρίζετε. Ειδικά σ' αυτό το γήπεδο, όπου η αναπήδηση της μπάλας είναι υψηλή. Βάζει επίσης πολύ spin. Αυτό όμως που έκανε τη διαφορά σήμερα, ήταν ότι ήμουν πολύ προβλέψιμος. Έκανα συνεχώς τα ίδια πράγματα. Στο 1ο σετ έπαιζα πολύ καλά, αλλά μετά προσπάθησα περισσότερο να είμαι σταθερός και έγινα προβλέψιμος. Το σημερινό είναι ένα μάθημα για μένα. Θα δουλέψω πάνω σε κάποια πράγματα και ελπίζω να γίνω καλύτερος."

Για το νικηφόρο του σερί που έλαβε τέλος, ανέφερε: "Δεν το σκέφτομαι και πολύ αυτό. Ήμουν θετικός σε όλη τη διάρκεια του σερί και παραμένω θετικός, γιατί οι ημιτελικοί στο Indian Wells δεν είναι κακό αποτέλεσμα. Τώρα είμαι ήδη συγκεντρωμένος στο Μαϊάμι. Σίγουρα ήταν σκληρό που έπρεπε να τελειώσει έτσι, γιατί για μένα το Indian Wells είναι ένα ξεχωριστό μέρος, αλλά είμαι ευγνώμων γι' αυτό που κάνω."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots