ATP
Djokovic: "Είμαι καλά, ήταν ατύχημα"

 
Djokovic: "Είμαι καλά, ήταν ατύχημα"
© Peter Staples/Citi Open
tn team Σάββατο, 11 Μαϊος 2024 - 11:35

Ο Novak Djokovic τοποθετήθηκε για το χτύπημα που δέχτηκε από το παγούρι ενός φαν στο κεφάλι του, λέγοντας και ο ίδιος πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας και πως είναι καλά.

Θυμίζουμε πως καθώς υπέγραφε αυτόγραφα κατά την έξοδό του από το Centrale του Foro Italico, ο Djokovic χτυπήθηκε από ένα μεταλλικό παγούρι στο κεφάλι και όπως ήταν φυσικό έπεσε κάτω από τον πόνο, προκαλώντας έντονη ανησυχία.

Η διοργάνωση έβγαλε ανακοίνωση λίγη ώρα αργότερα, λέγοντας πως ο Σέρβος ήταν καλά και πως το περιστατικό ήταν ατύχημα. Πράγματι, δόθηκε στη δημοσιότητα και ένα άλλο βίντεο από διαφορετική γωνία λήψης, στο οποίο φαίνεται ότι το παγούρι έπεσε από την τσάντα ενός θαυμαστή που περίμενε για ένα αυτόγραφο, καθώς ήταν σκυφτός.

Και ο Djokovic έκανε δημοσίευση στα social media, για να καθυσηχάσει τον κόσμο: "Σας ευχαριστώ για τα μηνύματα και το ενδιαφέρον. Ήταν ένα ατύχημα και είμαι καλά, ξεκουράζομαι στο ξενοδοχείο μου με πάγο. Θα σας δω όλους την Κυριακή", επιβεβαιώνοντας έτσι και πως δεν υπάρχει η παραμικρή περίπτωση να χάσει τον αγώνα του με τον Alejandro Tabilo, για τον 3ο γύρο του Internazionali BNL d' Italia.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots