ATP
Djokovic: Ανέβασε βίντεο που δείχνει τη σημαντική πρόοδό του (vid)

 
Djokovic: Ανέβασε βίντεο που δείχνει τη σημαντική πρόοδό του (vid)
tn team Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024 - 2:24

Ο Novak Djokovic δημοσίευσε reel στο Instagram στο οποίο φαίνεται η πολύ μεγάλη προόδος της κατάστασής του μετά την εγχείρηση στο γόνατο.

Πολύ ενθαρρυντικές είναι οι εικόνες που μετέδωσε μέσω των social media o κάτοχος 24 Grand Slam τίτλων, που κάτι παραπάνω από μια εβδομάδα πριν είχε χειρουργηθεί στο γόνατό του, για να επιλύσει τη ρήξη μηνίσκου που προέκυψε στον αγώνα του για τον 4ο γύρο του Roland Garros με τον Francisco Cerundolo.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

O Djokovic στηριζόταν για λίγες ημέρες σε πατερίτσες, αλλά έχει παρουσιάσει μεγάλη πρόοδο και ήδη κάνει ελαφριά άσκηση, με την αποθεραπεία να φαίνεται πως πηγαίνει εξαιρετικά καλά.

Παρότι ο στόχος να προλάβει το Wimbledon, που ξεκινάει σε 16 μέρες (01/07) είναι πάρα πολύ δύσκολος, ο Σέρβος δεν έχει εγκαταλείψει ακόμα την ελπίδα, αφού δεν έχει κάνει κάποια σχετική ανακοίνωση.

Ο στόχος των Ολυμπιακών Αγώνων πάντως (27/07), δείχνει πλέον όλο και πιο κοντινός, αφού η αποθεραπεία πηγαίνει όπως είχε προγραμματιστεί και σε 10 περίπου μέρες ο Novak αναμένεται να ξεκινήσει και τις (ελαφριές) προπονήσεις στο court.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots