ATP
Άνετος Sinner, ξεπέρασε το εμπόδιο του Coric

 
Άνετος Sinner, ξεπέρασε το εμπόδιο του Coric
tn team Πέμπτη, 08 Αυγούστου 2024 - 23:08

Παρότι έκρυβε κινδύνους η πρεμιέρα του Jannik Sinner στο Μόντρεαλ απέναντι στον Borna Coric, o Ιταλός υπερασπιτής του τίτλου στον Καναδά και Νο.1 στον κόσμο ήταν αρκετά προετοιμασμένος και χωρίς προβλήματα πήρε τη πρόκριση.

Ο Sinner μπήκε με φόρα από την αρχή στο γήπεδο, ήταν εξαιρετικός από το 1ο λεπτό, είχε τον έλεγχο στο ματς δεν αντιμετώπισε κανένα απολύτος πρόβλημα και έκλεισε την αναμέτρηση με 6-2, 6-4, σε 1 ώρα και 37 λεπτά.

Στο 1ο σετ ο Sinner πέτυχε το break στο 3o μόλις game παίρνοντας προβάδισμα εν συνεχεία με 3-1. Σταθερά και βήμα βήμα κατάφερε να σπάσει ακόμα μια φορά το σερβίς του Κροάτη και να κλείσει εύκολα το σετ με 6-2.

Στο 2ο σετ η διαφορά έγινε επίσης στο 3ο game όπου και πάλι κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο αντίπαλο σερβίς και να προηγηθεί και έκτοτε δεν έχασε ποτέ το πλεονέκτημα και έκλεισε με 6-4 τον αγώνα.

Ο κορυφαίος αυτή τη στιγμή τενίστας στον κόσμο σημείωσε 21 winners εκ των οποίων οι 9 ήταν άσοι ενώ υπέπεσε σε 10 αβίαστα λάθη.

Επόμενος αντίπαλος για τον Ιταλό τενίστας θα είναι ο νικητής της μάχης μεταξύ των, Lorenzo Sonego και Alejandro Tabilo.

O Sinner διεκδικεί τον 2ο σερί τίτλο του στον Καναδά μετά την επιτυχημένη πορεία που είχε εδώ πέρυσι όταν και σήκωσε τον τίτλο, κερδίζοντας στον τελικό τον Alex de Minaur.

Φέτος μέχρι στιγμής έχει κερδίσει 4 τίτλους, με κορυφαία στιγμή το Grand Slam στην Αυστραλία, έκτοτε, πήρε τη 1η θέση στο Ροτερνταμ στο Masters του Μιάμι και στο Χάλε.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots