ATP
Τσιτσιπάς: "Να ενωθούμε και να σηκωθούμε πιο δυνατοί από τις στάχτες"

 
Τσιτσιπάς: "Να ενωθούμε και να σηκωθούμε πιο δυνατοί από τις στάχτες"
© ITF Tennis
tennisnews team Παρασκευή, 16 Αυγούστου 2024 - 20:20

Ένα μήνυμα ενότητας και συμπαράστασης προς τους συνανθρώπους μας που επηρεάστηκαν από τις πυρκαγιές της Αττικής έστειλε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μέσω ενός tweet του.

Παρότι βρίσκεται στην άλλη άκρη του πλανήτη για τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στην Αμερική, ο Στέφανος Τσιτσιπάς διαβάζει τα νέα και δεν έμεινε ανεπηρέαστος από τις καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν την Αττική τα τελευταία 24ωρα.

Με ένα tweet του, ο Έλληνας τενίστας έδειξε πως το μυαλό του βρίσκεται στους ανθρώπους που επηρεάστηκαν, στέλνοντας ένα μήνυμα συμπαράστασης και ενότητας.

"Οι φλόγες σημάδεψαν τη γη μας, όμως ποτέ δεν θα μειώσουν το πνεύμα της Ελλάδας. Ας ενωθούμε, ας υποστηρίξουμε ο ένας τον άλλον, ας σηκωθούμε πιο δυνατοί από τις στάχτες. Οι σκέψεις και οι προσευχές που βρίσκονται στους ανθρώπους που επηρεάστηκαν" έγραψε στη δημοσίευσή του ο Στέφανος, ο οποίος κοινοποίησε και ένα άρθρο από το space.com, που δείχνει τη ζημιά από δορυφόρο και επισημαίνει ότι τις τελευταίες μέρες κάηκε μια έκταση διπλάσια του Μανχάταν.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots