ATP
Federer για Sinner: "Το ζήτημα είναι αν είχε ειδική μεταχείριση ή όχι"

 
Federer για Sinner: "Το ζήτημα είναι αν είχε ειδική μεταχείριση ή όχι"
tn team Τρίτη, 03 Σεπτεμβρίου 2024 - 20:11

Μετά τον Rafael Nadal και ο Roger Federer σχολίασε το θέμα των ημερών, με την υπόθεση ντόπινγκ του Jannik Sinner.

"Δεν είναι κάτι που θέλουμε να βλέπουμε στο άθλημά μας. Δεν θέλουμε τέτοιου είδους ειδήσεις, ανεξάρτητα από το αν έκανε κάτι ή όχι ο παίκτης που αφορά. Είναι θόρυβος που απλά δεν θέλουμε", είπε ο Federer σε δηλώσεις του στην εκπομπή της αμερικάνικης τηλεόρασης, TODAY.

"Καταλαβαίνω πως είναι δύσκολη κατάσταση. Είναι ο εφιάλτης κάθε αθλητή και κάθε ομάδας να έχει τέτοιους ισχυρισμούς και τέτοια προβλήματα, γιατί συμπληρώνουμε αυτές τις φόρμες κάθε μέρα, όλη μέρα. Ζεις με αυτό. Κάθε μέρα ξυπνάς και αναρωτιέσαι αν θα έρθει κάποιος στην πόρτα σου να σε ελέγξει. Είναι πραγματικά δύσκολο", συνέχισε ο κάτοχος 20 Grand Slam τίτλων.

Και κατέληξε: "Καταλαβαίνω τον εκνευρισμό και τη συζήτηση που προέκυψε σχετικά με το αν είχε την ίδια αντιμετώπιση με όλους τους υπόλοιπους. Αυτό είναι και το θέμα. Νομίζω πως όλοι συμφωνούμε στο ότι ο Sinner δεν έκανε τίποτα κακό, απλά το όλο ζήτημα που δημιουργήθηκε είναι ότι συνέχισε να αγωνίζεται ενώ δεν ήμασταν ακόμα 100% σίγουροι για το τι έχει συμβεί. Αυτό είναι το ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί. Βέβαια τώρα ό,τι έγινε έγινε και πρέπει να εμπιστευτούμε τη διαδικασία."

Να σημειωθεί πως ο Federer βρίσκεται στη Νέα Υόρκη και απόψε θα είναι στις κερκίδες του Arthur Ashe Stadium για τα ματς του night session, όπως και η Serena Williams πριν λίγες ημέρες.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots