ATP
Πέρασε τη δοκιμασία ο Zverev (vids)

 
Πέρασε τη δοκιμασία ο Zverev (vids)
tn team Τρίτη, 08 Οκτωβρίου 2024 - 17:23

Σε ένα απαιτητικό ματς -με έναν Tallon Griekspoor σε πολύ καλή κατάσταση- ο Alexander Zverev έδειξε τη κλάση του όταν χρειάστηκε και πέρασε μια δύσκολη δοκιμασία στον 3ο γύρο της Σαγκάης.

Χορταστικό παίχνίδι, με αρκετό θέαμα και από τους 2 παικτες, έγειρε στο τέλος στην πλευρά του Zverev, ο οποίος το κέρδισε με 7-6 (6), 2-6, 7-6 (5) έπειτα από σχεδόν 3 ώρες σκληρής μονομαχίας.

Ο Γερμανός είχε συνολικά 10 break point, από τα οποία εκμεταλλεύτηκε μόλις 1. Ο Griekspoor ήταν αρκετά συγκεντρωμένος και αρνούνταν να τα παρατήσει μέχρι και το τελευταίο λεπτο.

Στους 46 winners σταμάτησε ο Zverev εκ των οποίων οι 11 ήταν άσσοι, ενώ έκανε και 33 αβίαστα λάθη. Από την άλλη πλευρά, ο Ολλανδός σημείωσε 37 winners, υποπίπτοντας σε 31 αβίαστα.

Για μια θέση στην προημιτελική φάση, ο Γερμανός θα αντιμετωπίσει τον David Goffin που επικράτησε νωρίτερα του Marcos Giron με 1-6, 6-3, 7-5.

Η κορυφαία πορεία του Zverev στη Σαγκάη ήταν το 2019 όταν είχε βρεθεί στον τελικό. Φέτος μέχρις στιγμής μετράει μόλις ένα τίτλο στο Masters 1000 της Ρώμης, ενώ έχει αγωνιστεί σε 2 τελικούς, στο Roland Garros και στο 500άρι του Αμβούργου.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots