ATP
Μπήκε 4άδα ο Fritz και περιμένει Nole (vids)

 
Μπήκε 4άδα ο Fritz και περιμένει Nole (vids)
tn team Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2024 - 11:38

O Taylor Fritz πήρε τη νίκη απέναντι στον David Goffin και πέρασε στην 4άδα της Σαγκάης για 1η φορά στη καριέρα του, και πλέον περιμένει τον Novak Djokovic για να κλείσει μια σπουδαία μάχη πριν τον μεγάλο τελικό.

Με σύμμαχο τα εξαιρετικά σερβίς του ο Αμερικανός τενίστας υπέταξε τον Goffin με σκορ 6-3, 6-4, έπειτα από 83 λεπτά.

Με συνολικά 23 winners και 10 άσους, έκλεισε το ματς ο Fritz, ο οποίος έσπασε το σερβίς του αντιπάλου του 3 φορές, ενώ δέχθηκε μόλις ένα break σε 4 ευκαιρίες που έδωσε.

Ο Fritz που πραγματοποιεί μια εξαιρετική σεζόν φέτος, θα βρεθεί στον 2ο ημιτελικό του σε τουρνουά της σειράς ATP Masters 1000 μετά από αυτόν της Μαδρίτης εκεί όπου είχε αποκλειστεί από τον μετέπειτα πρωταθλητή Andrey Rublev.

Συνολικά θα είναι ο 5ος ημιτελικός στα 1000άρια τουρνουά, μετά από το Indian Wells του 2021 και 2022, το Μόντε Κάρλο του 2023 και το φετινό τουρνουά στη Μαδρίτη.

Συγκεκριμένα σε τελικό από όλες αυτές τις φορές, προκρίθηκε μόνο στο Indian Wells το 2022 εκεί όπου στέφθηκε και πρωταθλητής.

Φέτος διανύει μια εξαιρετική σεζόν καθώς μέχρι στιγμής είναι στο Νο.7 του κόσμου -από την Δευτέρα θα ανέβει στο Νο.6- έχοντας φτάσει στη μεγαλύτερη διάκριση της καριέρας του, τον τελικό του US Open τον Σεπτέμβρη, εκεί όπου ηττήθηκε από τον Jannik Sinner.

Επόμενος αντίπαλος για τον Fritz θα είναι ο νικητής από τη μάχη μεταξύ Novak Djokovic και Jakub Mensik που θα διεξαχθεί αργότερα.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots