Καλό ξεκίνημα για τη Halep (vids)

 
Simona Halep
Simona Halep
tennisnews team Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2020 - 14:00

H Simona Halep έκανε δυνατό ξεκίνημα στο Australian Open και ξεπέρασε το δύσκολο εμπόδιο της Jennifer Brady. Νίκες και για τα υπόλοιπα μεγάλα φαβορί, στον 1ο γύρο του αυστραλιανού Grand Slam.

Η Halep βγήκε "ζωντανή" από ένα πολύ δύσκολο 1ο σετ με την Brady και στη συνέχεια κυριάρχησε στο court, για να πάρει τη νίκη με 7-6 (5), 6-1 επί της Αμερικανίδας στην πρεμιέρα της στο Australian Open, έπειτα από 1 ώρα και 36 λεπτά αγώνα στη Margaret Court Arena.

Νικηφόρα επιστροφή στο αυστραλιανό Grand Slam και για την Garbine Muguruza, που ξεκίνησε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις της στο τουρνουά, χάνοντας ένα σετ με bagel από την Shelby Rogers, ήταν όμως ισοπεδωτική στα δυο επόμενα και έχασε μόνο ένα game, για να επικρατήσει της Αμερικανίδας 0-6, 6-1, 6-0.

Μετά από δυο κλειστά σετ, η Elina Svitolina επικράτησε της Katie Boulter με 6-4, 7-5, ενώ πιο άνετα, η Madison Keys επιβλήθηκε της Daria Kasatkina με 6-3, 6-1, σε λιγότερο από μια ώρα.

Η Karolina Pliskova βρήκε αντίσταση μόνο στο δεύτερο σετ απέναντι στην Kristina Mladenovic και πήρε τη νίκη με 6-1, 7-5, ενώ η Donna Vekic ξεπέρασε και αυτή στα δυο σετ το εμπόδιο της Maria Sharapova, με 6-3, 6-4. Η Belinda Bencic, No.6 στο ταμπλό, κέρδισε την Anna Karolina Schmiedlova με 6-3, 7-5.

Μόνο δυο games απώλεσε η Ajla Tomljanovic από την Anastasija Sevastova (6-1, 6-1), ενώ η Ons Jabeur έκανε ένα σπουδαίο παιχνίδι, για να κερδίσει την Johanna Konta με 6-4, 6-2 και να αφήσει εκτός συνέχειας το Νο.12 του ταμπλό, σε κάτι περισσότερο από μια ώρα.

Τέλος, η Kiki Bertens επιβλήθηκε της Irina-Camelia Begu με 6-1, 6-4, με το ίδιο ακριβώς σκορ που η Jelena Ostapenko κέρδισε την Liudmila Samsonova, ενώ η Svetlana Kuznetsova επικράτησε της φιναλίστ του Roland Garros, Marketa Vondrousova, με 6-2, 4-6, 6-4.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots