Keys η επόμενη για Σάκκαρη (vid)

 
Madison Keys
Madison Keys
tennisnews team Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020 - 15:22

H Madison Keys θα είναι η επόμενη παίκτρια που θα αντιμετωπίσει τη Μαρία Σάκκαρη στο Australian Open. Η 24χρονη Αμερικανίδα, Νο.10 στο ταμπλό, κέρδισε στον τελευταίο αγώνα της ημέρας την Arantxa Rus, με 7-6 (3), 6-2.

Δεν είχε εύκολο έργο η Keys στην Rod Laver Arena, αλλά κατάφερε να "λυγίσει" την Rus χωρίς να κινδυνέψει άμεσα και πήρε τη νίκη σε 79 λεπτά και λίγο μετά τα μεσάνυκτα στη Μελβούρνη, καθώς ήταν ο αγώνας που ξεκίνησε τελευταίος για σήμερα στα γήπεδα του Melbourne Park.

Η Keys συνάντησε σθεναρή αντίσταση από την Rus και δεν κατάφερε να της κάνει break στο 1ο σετ. Στο tie-break ήταν πίσω με mini-break στο 1-2, αλλά κέρδισε τους 2 επόμενους πόντους καθώς και τους 4 τελευταίους του σετ, για να επικρατήσει με 7-4.

Και στο ξεκίνημα του 2ου σετ, η Rus έδειχνε ικανή για να κάνει τη ζημιά. Είχε τρια χαμένα break point στο 3ο game η Ολλανδέζα, με την Keys να κρατάει τελικά το σερβίς της και να μπαίνει μπροστά με 2-1. Τελικά, η Αμερικανίδα "λύγισε" την αντίπαλό της στο 6ο game, όταν έκανε το πρώτο break στο παιχνίδι και "ξέφυγε" με 4-2. Ακολούθησαν άλλοι 8 σερί πόντοι για την Keys, που πήρε με love τα δυο επόμενα game και τερμάτισε απότομα τις ελπίδες της Rus. 

Την Παρασκευή, η Keys θα αντιμετωπίσει τη Σάκκαρη, για μια θέση στον 4ο γύρο του Australian Open. Η Σάκκαρη θα διεκδικήσει την πρώτη της είσοδο στη 16άδα ενός Grand Slam, σε αντίθεση με την Keys, που ήταν ημιφιναλίστ στη Μελβούρνη το 2015.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots