Muguruza απ' τα παλιά! (vids)

 
Garbine Muguruza
Garbine Muguruza
tennisnews team Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2020 - 15:47

Το δυναμικό comeback συνεχίζεται για την Garbine Muguruza στο Australian Open, καθώς η Ισπανίδα πέτυχε την πιο εντυπωσιακή της νίκη ως τώρα στο τουρνουά, αποκλείοντας μέσα σε 67 λεπτά την Elina Svitolina.

Η Muguruza έχει επιστρέψει δυναμικά στη δράση και μέχρι στιγμής οι εμφανίσεις της είναι όλο και καλύτερες στη Μελβούρνη. Σήμερα ήταν απίθανη απέναντι στη Svitolina, την οποία συνέτριψε με 6-1, 6-2, σε 67 μόλις λεπτά!

Η καταπληκτική Ισπανίδα τελείωσε το παιχνίδι με 31 winners και μόλις 9 αβίαστα λάθη, ενώ δεν επέτρεψε στη Svitolina να φτάσει σε break. Αντίθετα, εκείνη αξιοποίησε τις 4 από τις 13 ευκαιρίες της, για να "σπάσει" από δυο φορές σε κάθε σετ το σερβίς της Ουκρανής.

H Muguruza είχε ένα πολύ δύσκολο 2019, στο οποίο ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς, δεν είχε καλά αποτελέσματα και αποδέσμευσε τον προπονητή της, Sam Sumyk. Την προηγούμενη εβδομάδα απέσυρε τη συμμετοχή της από τα προημιτελικά του Hobart International εξαιτίας ασθένειας και το Australian Open δεν ξεκίνησε καθόλου καλά για εκείνη, αφού έχασε το πρώτο της σετ με bagel από τη Shelby Rogers.

Ανέκαμψε, κέρδισε αυτό τον αγώνα με 0-6, 6-1, 6-0 και στη συνέχεια έπαιξε πολύ καλύτερο τένις, κερδίζοντας την Ajla Tomljanovic με 6-3, 3-6, 6-3 στον 2ο γύρο και την Svitolina μ' αυτόν τον εκκωφαντικό τρόπο στον 3ο γύρο.

Στον 4ο γύρο, όπου θα βρεθεί για 5η φορά στα 7 τελευταία χρόνια, θα αντιμετωπίσει ακόμα μια πολύ δυνατή παίκτρια, την Kiki Bertens, που στον τελευταίο αγώνα για τον 3ο γύρο τον γυναικών, επικράτησε της Zarina Diyas με 6-2, 7-6 (3).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots