WTA
Τέλος συνεργασίας για Muguruza και Martinez

 
Τέλος συνεργασίας για Muguruza και Martinez
© Jimmie48/WTA
tn team Τετάρτη, 12 Απριλίου 2023 - 23:38

H Conchita Martinez ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με την Garbine Muguruza, που αυτή την περίοδο έχει σταματήσει προσωρινά το τένις.

Η Muguruza ανακοίνωσε πρόσφατα πως θα επεκτείνει την απουσία της από το tour για τουλάχιστον μέχρι το Wimbledon και λίγες ημέρες μετά η Conchita Martinez ανακοίνωσε και επίσημα πως οι δυο τους αποφάσισαν από κοινού να "λύσουν" τη συνεργασία τους.

"Εγώ και η Garbine αποφασίσαμε από κοινού να τερματίσουμε την επαγγελματική μας συνεργασία. Ήταν μερικά φανταστικά χρόνια, γεμάτα από έντο α συναισθήματα και τρομερές εμπειρίες, εντός και εκτός γηπέδων. Ήταν χαρά μου που δούλεψα μαζί σου, Garbine. Σου εύχομαι τα καλύτερα", έγραψε στη δημοσίευσή της η 50χρονη Ισπανίδα.

Η Martinez είχε βοηθήσει τη Muguruza να κερδισει τον δεύτερο Grand Slam τίτλο της, το 2017 στο Wimbledon, όταν εργαζόταν ως part-time προπονήτριά της και της έδινε αρκετές συμβουλές.

Από το Νοέμβριο του 2019 επέστρεψε στην ομάδα της και ήταν η βασική της προπονήτρια, με τη δουλειά της να ανταμείβεται και με το βραβείο WTA Coach of the Year το 2021.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots