WTA
Η Muguruza δεν θα πάει Αμερική και θα βγει εκτός Top 100

 
Η Muguruza δεν θα πάει Αμερική και θα βγει εκτός Top 100
© Jimmie48 / WTA
tn team Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2023 - 22:15

Η Garbine Muguruza, η οποία αναμένεται να βγει πολύ σύντομα εκτός του Top 100, ανακοίνωσε πως δεν θα ταξιδέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες για το "Sunshine Double".

Η Muguruza έχει υποχωρήσει στο Νο.87 της παγκόσμιας κατάταξης και την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να βγει εκτός Top 100, για πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια!

Αντιμετωπίζει μεγάλη δυσκολία να βρει την αγωνιστική της φόρμα η Ισπανίδα, η οποία στο παρελθόν έχει ανεβεί και στο Νο.1 του κόσμου, ενώ έχει κατακτήσει και 2 Grand Slams στην καριέρα της.

Αγνοεί όμως τη νίκη εδώ και μήνες, με την τελευταία της νίκη να είναι τον Σεπτέμβριο του 2022 και έκτοτε να μετράει 6 διαδοχικές ήττες. To πρόβλημα της Muguruza είναι κυρίως ψυχολογικό, ενώ η Ισπανίδα ανακοίνωσε και πως πρόκειται να κάνει ένα διάλειμμα από το tour, επομένως δεν θα είναι σε θέση να διεκδικήσει την επιστροφή της στο Top 100 τον επόμενο μήνα, αφού δεν θα παίξει στα δυο 1000άρια της Αμερικής, σε Indian Wells και Μαϊάμι.

"Θα κάνω ένα διάλειμμα από τους αγώνες για τις επόμενες εβδομάδες. Θα συνεχίσω να δουλεύω για να ξαναβρώ το επίπεδό μου και για να επιστρέψω όταν νιώσω έτοιμη για να αγωνιστώ ξανά", ανέφερε η Muguruza, η οποία έδωσε τον τελευταίο της αγώνα πριν από 3 εβδομάδες στη Λυών.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots