WTA
Παπαμιχαήλ: "Ενθουσιασμένη που θα αντιμετωπίσω την Muguruza"

 
Παπαμιχαήλ: "Ενθουσιασμένη που θα αντιμετωπίσω την Muguruza"
tn team Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2022 - 16:49

H Δέσποινα Παπαμιχαήλ ήταν πολύ χαρούμενη με την πρόκρισή της στον 2ο γύρο στο 500άρι του Τόκιο, αλλά και ενθουσιασμένη για την αναμέτρησή της με την Garbine Muguruza εκεί.

"Είμαι πολύ χαρούμενη. Νιώθω σαν στο σπίτι μου εδώ, είναι ο τρίτος μου αγώνας εδώ, για τρίτη συνεχόμενη μέρα. Σήμερα δεν ήταν απέναντι σε Γιαπωνέζα παίκτρια οπότε ένιωσα ακόμα περισσότερο τον κόσμο μαζί μου, σας ευχαριστώ γι' αυτό", είπε στην on-court συνέντευξη που παραχώρησε η Παπαμιχαήλ, η οποία κέρδισε δυο παίκτριες από την Ιαπωνία για να μπει στο κυρίως ταμπλό του Toray Pan Pacific Open.

Για την αναμέτρησή της στον 2ο γύρο με την Garbine Muguruza, η Δέσποινα είπε: "Όλοι δουλεύουμε σκληρά και ονειρευόμαστε από όταν είμαστε παιδιά για να παίξουμε στα μεγαλύτερα στάδια του κόσμου, όπως αυτό εδώ, απέναντι στους καλύτερους και στις καλύτερες, οπότε είμαι πολύ ενθουσιασμένη γι' αυτή την ευκαιρία."

Θυμίζουμε πως η Παπαμιχαήλ πέτυχε την 3η νίκη της στη σειρά στο Τόκιο, για να προκριθεί στις "16" καλύτερες του Toray Pan Pacific Open, έχοντας ξεκινήσει από τα προκριματικά. Σε κυρίως ταμπλό WTA διοργάνωσης πέτυχε τη 2η νίκη καριέρας σήμερα και την 1η σε ένα 500άρι τουρνουά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots