Στη Μελβούρνη όλα τα τουρνουά της Αυστραλίας το 2021

 
Margaret Court Arena, Melbourne Park
Margaret Court Arena, Melbourne Park Φωτογραφία: YouTube / Australian Open
tennisnews team Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2020 - 11:22

Σε μια πολύ σημαντική απόφαση προχώρησε η Tennis Australia, που ανακοίνωσε πως όλα τα τουρνουά πριν από το Australian Open θα μεταφερθούν στη Μελβούρνη, προκειμένου να γίνουν κανονικά και χωρίς να επιβαρυνθούν παίκτες με επιπλέον καραντίνα.

Με την απόφαση αυτή για την αυστραλιανή σεζόν του 2021, οι παίκτες θα αποφύγουν επιπλέον μετακινήσεις, αλλά και το ενδεχόμενο να υποχρεωθούν να κάνουν επιπλέον μέρες καραντίνα.

Όπως επιβάλλεται και από το πρωτόκολλο της κυβέρνησης, όλοι οι παίκτες θα αναγκαστούν όταν μπουν στην Αυστραλία να μείνουν σε καραντίνα για 2 εβδομάδες. Μένοντας ωστόσο στο bubble που θα δημιουργήσει η Tennis Australia στη Μελβούρνη, θα μπορούν να προπονούνται σε αυτό το διάστημα.

Μόλις περάσουν την περίοδο της καραντίνας, θα μπορούν να μετακινούνται ελεύθερα στην πόλη της Μελβούρνης, όπου τους τελευταίους μήνες η κατάσταση με την πανδημία είναι ελεγχόμενη.

Τα τουρνουά της Αδελαΐδας, του Μπρίσμπεϊν, του Χόμπαρτ και του Ώκλαντ, που γίνονται πριν από το Australian Open, ανακοίνωσαν ήδη πως δε θα διεξαχθούν οι αγώνες στις πόλεις τους εξαιτίας της απόφασης αυτής, ενώ δεν είναι ακόμα γνωστό τι θα γίνει με το ATP Cup, το νεοσύστατο τουρνουά εθνικών ομάδων που το 2020 έγινε σε Σίδνεϊ, Μπρίσμπεϊν και Περθ.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots