Ανακοίνωση του Australian Open για τον Περβολαράκη

 
Ανακοίνωση του Australian Open για τον Περβολαράκη
tennisnews team Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2021 - 10:05

Το Australian Open εξέδωσε μια επίσημη ανακοίνωση για τον Μιχάλη Περβολαράκη, που βρέθηκε θετικός στον ιό μετά την αποχώρησή του από την Αυστραλία, καθησυχάζοντας πως δεν υπάρχει για την ώρα περαιτέρω κίνδυνος και πως ο κόσμος θα επιστρέψει στις κερκίδες την Πέμπτη.

"Ο παίκτης έκανε το τεστ πριν την αποχώρησή του, τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου, το οποίο και ήταν αρνητικό. Την Τρίτη ήταν η πτήση του για την Ντόχα. Δεν βρέθηκε σε σημεία έκθεσης κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και οι υγειονομικές αρχές μας έχουν συμβουλέψει πως δεν απαιτούνται περαιτέρω ενέργειες αυτή τη στιγμή. Του ευχόμαστε μια γρήγορη ανάρρωση και επιστροφή στους αγώνες", ανέφερε η σχετική ανακοίνωση του Australian Open.

Ο Μιχάλης Περβολαράκης έκανε νέο τεστ για τον κορωνοϊό όταν έφτασε στο Potchefstroom της Νότιας Αφρικής, για να αγωνιστεί στο τοπικό Challenger της ερχόμενης εβδομάδας, και ήταν θετικό. Κατήγγειλε μάλιστα τις πολύ άσχημες συνθήκες στις οποίες θα πρέπει να μείνει κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

Στην ίδια ανακοίνωση, οι διοργανωτές εξέφρασαν και την αισιοδοξία τους σχετικά με την επιστροφή των φιλάθλων στα στάδια του Melbourne Park, από την ερχόμενη Πέμπτη.

Θυμίζουμε πως πριν 10 μέρες ένας υπάλληλος σε ένα από τα ξενοδοχεία καραντίνας της Μελβούρνης βρέθηκε θετικός στον ιό και η κυβέρνηση της Βικτόρια κινητοποιήθηκε αμέσως. Βρέθηκαν συνολικά άλλα 13 κρούσματα από την ιχνηλάτηση και προκειμένου να αποφευχθεί το ενδεχόμενο έξαρσης, αποφασίστηκε καθολικό lockdown σε όλη την πολιτεία για 5 ημέρες. Γι' αυτό και από το Σάββατο δεν υπάρχουν φίλαθλοι στα γήπεδα της Μελβούρνης, με την Tennis Australia να ανοίγει και πάλι τις πόρτες των γηπέδων την ερχόμενη Πέμπτη και μέχρι το τέλος του τουρνουά, για τους ημιτελικούς και τους τελικούς.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots