Australian Open: Ανακοινώθηκαν οι πρώτες wild cards

 
Australian Open: Ανακοινώθηκαν οι πρώτες wild cards
© Jimmie48 / WTA
tn team Τετάρτη, 06 Δεκεμβρίου 2023 - 12:31

To Australian Open ανακοίνωσε τις πρώτες wild cards για το πρώτο Grand Slam της χρονιάς και, όπως αναμενόταν, σε αυτές βρίσκεται και η Caroline Wozniacki.

Η Wozniacki, πρώην Νο.1 στον κόσμο και φυσικά πρωταθλήτρια στη Μελβούρνη το 2018, επέστρεψε στο tour τον περασμένο Αύγουστο και απέδειξε με το καλημέρα πως βρισκόταν σε πολύ καλή κατάσταση.

Δεν θα μπορούσε να αγωνιστεί με άλλο τρόπο στο Grand Slam της Αυστραλίας και έτσι πήρε τη wild card από την Tennis Australia, επιστρέφοντας έτσι στη Μελβούρνη για πρώτη φορά από το 2020.

Οι άλλες 6 wild cards που ανακοινώθηκαν σήμερα δόθηκαν στους Αυστραλούς: τις Kimberly Birrell, Olivia Gadecki, Teylah Preston και τους James Duckworth, Marc Polmans και Adam Walton.

Θυμίζουμε πως ο Rafael Nadal θα παίξει στο Australian Open χρησιμοποιώντας το protected ranking του, ενώ αμφίβολος παραμένει ο Νικ Κύργιος, που επίσης θα μπορούσε να θέσει σε εφαρμογή τον ίδιο κανονισμό. Αν επιβεβαιωθεί πάντως αυτό το σενάριο, θα μείνει εκτός στο Grand Slam της Αυστραλίας για 2η διαδοχική χρονιά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots