Australian Open: Το πρόγραμμα της Τρίτης

 
Novak Djokovic
Novak Djokovic Φωτογραφία: Tennis Photo Network
tn team Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2021 - 12:25

Οι πρώτοι προημιτελικοί του Australian Open, συμπεριλαμβανομένου του αγώνα του Novak Djokovic με τον Alexander Zverev, θα διεξαχθούν αύριο Τρίτη στη Μελβούρνη. Δείτε το πρόγραμμα της ημέρας.

Στις 03:30 τα ξημερώματα θα αρχίσει το πρόγραμμα της Rod Laver Arena, με πρώτη αναμέτρηση αυτή ανάμεσα στη Naomi Osaka και στη Su-wei Hsieh. H Osaka θα διεκδικήσει τη 19η διαδοχική νίκη της στο tour, ενώ είναι αήττητη σε προημιτελικούς, ημιτελικούς και τελικούς Grand Slam (9-0), έχει δηλαδή κατακτήσει τον τίτλο και στα 3 Slams που έφτασε στα προημιτελικά στο παρελθόν! Η 35χρονη Hsieh, θα αγωνιστεί για πρώτη φορά σε έναν Grand Slam προημιτελικό.

Στις 06:00 το πρωί θα γίνει ο αγώνας του Grigor Dimitrov με τον Aslan Karatsev. O Βούλγαρος θα διεκδικήσει την επιστροφή του στα ημιτελικά της Μελβούρνης από το 2017, ενώ ο Karatsev θα προσπαθήσει να συνεχίσει την παραμυθένια του πορεία, καθώς θυμίζουμε είναι ο πρώτος παίκτης από το 1996 που κατάφερε να προκριθεί στα προημιτελικά, στο ντεμπούτο του σε ένα Slam.

Το Night Session θα ξεκινήσει στις 10:00 το πρωί ώρα Ελλάδας, με το μεγάλο παιχνίδι της ημέρας για το γυναικείο ταμπλό, ανάμεσα στη Serena Williams και στη Simona Halep. Θα είναι η 12η φορά που θα αναμετρηθούν, με τη Serena να προηγείται με 9-2 νίκες στα μεταξύ τους παιχνίδια, αλλά τη Halep να είχε κερδίσει την πιο πρόσφατη αναμέτρηση, στον τελικό του Wimbledon το 2019, με το εμφατικό 6-2, 6-2.

Θα ακολουθήσει ο αγώνας του Novak Djokovic με τον Alexander Zverev, που θα ολοκληρώσει και το πρόγραμμα της 9ης ημέρας. Πρόκειται φυσικά για ένα πολύ μεγάλο ματς, το 8ο ανάμεσα στους δυο παίκτες, με τον Djokovic να προηγείται στο h2h με 5-2 νίκες, έχοντας κερδίσει και το πιο πρόσφατο παιχνίδι τους στο ίδιο γήπεδο πριν 2 εβδομάδες περίπου για το ATP Cup (6-7, 6-2, 7-5).

Το πρόγραμμα της Τρίτης (16/02):

Rod Laver Arena:
03:30 Su-wei Hsieh v. Naomi Osaka [3]
06:00 Grigor Dimitrov [18] v. Aslan Karatsev [Q]
10:00 Serena Williams [10] v. Simona Halep [2]
12:00 Novak Djokovic [1] v. Alexander Zverev [6]

  • Οι αγώνες θα μεταδοθούν στο Eurosport και στο Eurosport Player.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots