Australian Open: Απέσυρε τη συμμετοχή της και η Muchova

 
Karolina Muchova
Karolina Muchova © Jimmie48 / WTA
tn team Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου 2021 - 12:59

H Karolina Muchova, No.32 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, έγινε η 5η παίκτρια που απέσυρε τη συμμετοχή της από το Grand Slam της Αυστραλίας. Πέρσι η 25χρονη Τσέχα ήταν ημιφιναλίστ στη Μελβούρνη.

H 25χρονη Muchova από την Τσεχία, ημιφιναλίστ πέρσι στο Australian Open, ανακοίνωσε πως δεν θα αγωνιστεί στα τουρνουά της Αυστραλίας αυτή τη χρονιά, εξαιτίας τραυματισμού.

"Με λύπη ανακοινώνω πως η σεζόν του 2022 δεν θα ξεκινήσει από την Αυστραλία. Κάνω ό,τι μπορώ για να βρεθώ ξανά πίσω στο court το συντομότερο δυνατό", έγραψε στo Twitter η Τσέχα πρωταθλήτρια.

Όπως δημοσιεύεται στα τσεχικά media, η Muchova ταλαιπωρήθηκε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της για τη νέα σεζόν από έναν τραυματισμό σε κοιλιακό μυ. Έκανε εξετάσεις και οι γιατροί τη συμβούλεψαν να μην αγωνιστεί στα τουρνουά της Αυστραλίας και να δώσει λίγο χρόνο στον εαυτό της να αναρρώσει.

Η Muchova έγινε η 5η παίκτρια που απέσυρε τη συμμετοχή της από το ταμπλό των γυναικών, μετά από τις Bianca Andreescu, Serena Williams, Karolina Pliskova και Jennifer Brady. Στους άνδρες μέχρι στιγμής έχουν αποσυρθεί επίσημα μόνο οι Roger Federer, Stan Wawrinka και Guido Pella.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots