Αποσύρθηκε από το Australian Open o Thiem

 
Dominic Thiem
Dominic Thiem Φωτογραφία: Tennis Photo Network
tn team Τρίτη, 28 Δεκεμβρίου 2021 - 12:44

O Dominic Thiem απέσυρε τη συμμετοχή του από το Australian Open, εξηγώντας πως δεν είναι ακόμα έτοιμος για να αγωνιστεί στο κορυφαίο επίπεδο. Σε περίπου ένα μήνα σκοπεύει να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση ο Αυστριακός.

Όπως ανακοίνωσε σήμερα ο Thiem, δεν θα ταξιδέψει στην Αυστραλία φέτος, καθώς ακόμα δεν έχει ολοκληρώσει την προετοιμασία του, μετά από τη δύσκολη χρονιά που είχε και τον τραυματισμό στον καρπό. Όπως σημείωσε, σκοπεύει να επιστρέψει στο τέλος του Ιανουαρίου, με τα τουρνουά της Λατινικής Αμερικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του:

"Όπως όλοι γνωρίζετε, επέστρεψα στην Αυστρία για να ξεκουραστώ μετά από τις έντονες προπονήσεις στο Ντουμπάι και αυτό άφησε λίγο πίσω την προετοιμασία μου. Τώρα νιώθω και πάλι καλά, ο καρπός μου είναι στη βέλτιστη κατάσταση και προπονούμαι κανονικά, με πολύ καλή ένταση.

Μετά τις σύντομες διακοπές, αποφάσισα με την ομάδα μου να κάνουμε κάποιες αλλαγές στο πρόγραμμά μου. Θα ξεκινήσω τη σεζόν από τη Νότια Αμερική και το Cordoba Open της Αργεντινής στο τέλος του Ιανουαρίου, ως εκ τούτου δεν θα αγωνιστώ στο Australian Open της Μελβούρνης, μια πόλη που αγαπώ και που έχω υπέροχες αναμνήσεις και αξέχαστους αγώνες, μπροστά από εκπληκτικά κοινά. Θα μου λείψουν οι Αυστραλοί φίλαθλοι, αλλά θα επιστρέψω το 2023.

Πιστεύουμε πως είναι η σωστή απόφαση, για μια καλή επιστροφή στη δράση. Για την ώρα, θα παραμείνω στην Αυστρία λίγες μέρες ακόμα και αργότερα θα προπονηθώ σε εξωτερικά γήπεδα και θα προετοιμαστώ για το πρώτο τουρνουά της σεζόν μου."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots