Murray: "Ελπίζω ο Novak να είναι καλά"

 
Andy Murray
Andy Murray © Andrew Eichenholz/ATP Tour
tn team Κυριακή, 09 Ιανουαρίου 2022 - 14:47

Ο Andy Murray, ο οποίος τα πήγαινε πάντα πολύ καλά με τον Novak Djokovic, αλλά ήταν από την πρώτη μέρα και υπέρ του εμβολιασμού, μίλησε για πρώτη φορά για όλο αυτό που συμβαίνει με τον Σέρβο τις τελευταίες μέρες.

"Νομίζω πως όλοι είμαστε σοκαρισμένοι. Θα πω δυο πράγματα. Πρώτον, ελπίζω ο Novak να είναι καλά. Το δεύτερο είναι πως όλο αυτό που συμβαίνει δεν είναι καθόλου καλό για το τένις, όπως δεν είναι καλό και για κανέναν που συμμετέχει στα τουρνουά της Αυστραλίας", είπε ο 34χρονος Βρετανός, που διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον Nole από πολύ νεαρή ηλικία.

Ο Murray, ο οποίος έχει εμβολιαστεί και ήταν ανέκαθεν υπέρμαχος των εμβολίων, εξήγησε πως έχει δει πράγματα σ' αυτή την ιστορία που τον έχουν απογοητεύσει, αλλά δεν θέλει να σχολιάσει πριν μάθει όλες τις πληροφορίες, καθώς βρισκόμαστε σε ένα στάδιο που οι πληροφορίες που διαρρέουν στον Τύπο ανατρέπονται συνεχώς.

"Θέλω να περιμένω να βγουν όλα τα γεγονότα, να ξέρουμε τι έχει συμβεί, γιατί κάθε μέρα βγαίνει κάτι νέο και ακούμε συνεχώς νέες πληροφορίες. Θέλω να μάθω ακριβώς ποια είναι η κατάσταση πριν κάνω περαιτέρω σχόλια, γιατί δεν είναι δίκαιο να το κάνω όταν έχουμε τόσες εικασίες. Έχουν βγει ορισμένα πράγματα που φαίνονται πολύ άσχημα, αλλά θέλω να ακούσω όλα τα γεγονότα πριν τα σχολιάσω."

Τέλος, σημείωσε πως δεν έχει επικοινωνήσει ακόμα με τον Djokovic, αλλά ξέρει πως η ΑΤΡ, η οποία δεν έχει βγάλει ούτε μια ανακοίνωση για το περιστατικό, το έχει κάνει: "Δεν έχω μιλήσει ακόμα μαζί του, αλλά ξέρω ότι η ΑΤΡ προσπάθησε να επικοινωνήσει και να διατηρήσει επαφή μαζί του. Εγώ προσωπικά δεν του έχω μιλήσει."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots