Η κλήρωση της Σάκκαρη στο Australian Open

 
Μαρία Σάκκαρη
Μαρία Σάκκαρη © Jimmie48 / WTA
tn team Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2022 - 7:25

Η Μαρία Σάκκαρη βρίσκεται στο ίδιο τέταρτο του ταμπλό με την κορυφαία της παγκόσμιας κατάταξης, Ashleigh Barty, ενώ θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα της απέναντι στην Tatjana Maria. Δείτε αναλυτικά την κλήρωση.

Την Tatjana Maria από τη Γερμανία θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα της στο Australian Open η Μαρία Σάκκαρη, η οποία βρίσκεται στο Νο.5 του ταμπλό.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, η οποία έχει μια μεγάλη ευκαιρία να μαζέψει κι άλλους βαθμούς στη Μελβούρνη, αφού πέρσι είχε ολοκληρώσει την προσπάθειά της από τον 4ο γύρο, αν προκριθεί στον 2ο γύρο θα παίξει είτε με μια qualifier, είτε με την Aliaksandra Sasnovich, ενώ στον 3ο γύρο διασταυρώνεται με τη Veronika Kudermetova.

Στον 4ο γύρο, ο δρόμος της Σάκκαρη διασταυρώνεται με αυτόν των Ons Jabeur και Jessica Pegula, ενώ στα προημιτελικά είναι πιθανότερο να διασταυρωθεί με την κορυφαία του κόσμου, Ashleigh Barty, καθώς βρίσκονται στο ίδιο τέταρτο του ταμπλό. Να σημειωθεί πάντως πως νωρίτερα, η Barty ίσως χρειαστεί να ξεπεράσει στις "16" το εμπόδιο της 2 φορές πρωταθλήτριας, Naomi Osaka.

Στα ημιτελικά, Barty και Σάκκαρη έχουν πιθανές αντίπαλες τις Barbora Krejcikova και Paula Badosa, με τις οποίες μοιράζονται το ίδιο μισό στο ταμπλό. 

Στην άλλη μεριά του ταμπλό και πιθανό να παίξουν με τη Σάκκαρη μόνο στον τελικό, είναι οι Aryna Sabalenka, Garbine Muguruza, Anett Kontaveit και Iga Swiatek.

Πιθανά ζευγάρια 4ου γύρου:

[1] Barty - Osaka [13]
[9] Jabeur - Sakkari [5]
[4] Krejcikova - Svitolina [15]
[11] Kenin - Badosa [8]
[6] Kontaveit - Rybakina [12]
[14] Halep - Muguruza [3]
[7] Swiatek - Pavlyuchenkova [10]
[16] Kerber - Sabalenka [2]

Πιθανοί προημιτελικοί:

[1] Barty - Sakkari [5]
[4] Krejcikova - Badosa [8]
[6] Kontaveit - Muguruza [3]
[7] Swiatek - Sabalenka [2]

Αναλυτικά η κλήρωση του γυναικείου ταμπλό:

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots