"Ανεμοστρόβιλος" Sinner παρέσυρε τον De Minaur! (vid)

 
Jannik Sinner
Jannik Sinner © Peter Staples/ATP Tour
tn team Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022 - 10:54

Ο Jannik Sinner συνέτριψε με 3-0 σετ τον Alex De Minaur και πήρε μια εντυπωσιακή πρόκριση για τα προημιτελικά του Australian Open!

Ένα ακόμα μεγάλο παιχνίδι έκανε στη Μελβούρνη ο Jannik Sinner, ο οποίος επιβλήθηκε του Alex De Minaur με 7-6 (3), 6-3, 6-4 και πήρε μέσα σε 2,5 ώρες την πρόκριση για τα προημιτελικά του Australian Open.

Ο 20χρονος Ιταλός ήταν φανταστικός και δεν άφησε πολλά περιθώρια αντίδρασης στον κορυφαίο Αυστραλό τενίστα, "αλώνοντας" τη Rod Laver Arena χωρίς να αντιμετωπίσει σημαντικά προβλήματα.

Μόνο στο 1ο σετ ήταν στο επίπεδο του Ιταλού ο De Minaur, ο οποίος έχασε και 4 break points για να κάνει πρώτος το break. Break point έχασε και ο Sinner, τελικά όμως το σετ πήγε στο tie-break, εκεί όπου ο Ιταλός ήταν καλύτερος και επιβλήθηκε με 7-3.

Στα δυο επόμενα σετ ο Sinner έκανε break από νωρίς και δεν κινδύνεψε καθόλου. Στο 2ο σετ προηγήθηκε με 3-0 και έφτασε εύκολα στο 6-3, ενώ στο 3ο σετ προηγήθηκε με 2-0 και λίγο μετά έκανε και το double break για το 4-1. Ο De Minaur μείωσε σε 4-3 και πάλεψε, αλλά ο Sinner δεν πτοήθηκε και με love service game "κλείδωσε" τη νίκη στο 10ο game.

Για 2η φορά προκρίθηκε σε προημιτελικό Grand Slam διοργάνωσης ο Sinner, μετά το Roland Garros του 2020.

Θα περιμένει τον τελευταίο αγώνα της ημέρας, ανάμεσα στον Στέφανο Τσιτσιπά και τον Taylor Fritz, για να μάθει ποιον θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots