Wild card για το Australian Open η Venus Williams

 
Wild card για το Australian Open η Venus Williams
© Jimmie48/WTA
tn team Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2022 - 11:49

25 χρόνια μετά από το ντεμπούτο της στο Australian Open, η Venus Williams θα βρεθεί στο κυρίως ταμπλό του πρώτου Grand Slam της χρονιάς και το 2023, καθώς πήρε wild card από τη διοργάνωση.

Η 42χρονη Αμερικανίδα τενίστρια, φιναλίστ στο major της Μελβούρνης το 2003 και το 2017, θα παίξει για 22η φορά στην καριέρα της, στο ξεκίνημα της 27ης σεζόν της στο tour!

"Είμαι ενθουσιασμένη που θα επιστρέψω στη Μελβούρνη για να αγωνιστώ στο Australian Open τον Ιανουάριο. Αγωνίζομαι σ' αυτή τη χώρα για περισσότερα από 20 χρόνια και η αυστραλιανή κοινότητα πάντα με στήριζε με μεγάλη θέρμη. Θα είναι τιμή μου να παίξω ξανά μπροστά στους φιλάθλους της Αυστραλίας και ανυπομονώ να δημιουργήσω κι άλλες υπέροχες αναμνήσεις από το τουρνουά αυτής της χρονιάς", είπε η Venus, η οποία τον ερχόμενο Ιούνιο θα γίνει 43 ετών.

Η Venus έπαιξε μόνο σε 4 τουρνουά την προηγούμενη σεζόν, ξεκαθάρισε όμως πως αυτό δεν σημαίνει ότι σκοπεύει να αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Αντίθετα, ανυπομονεί να επιστρέψει, δουλεύει σκληρά τις τελευταίες εβδομάδες και θα επιστρέψει στην Αυστραλία μετά από 2 χρόνια.

"Η Venus δεν είναι μόνο μια υπέροχη παίκτρια και μια από τις αγαπημένες του κοινού, αλλά είναι και ένα πρότυπο στο άθλημά μας με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα την υποδεχτούμε πίσω στο Australian Open τον Ιανουάριο", είπε ο διευθυντής του Australian Open, Craig Tiley.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots