"Ο Κύργιος θα είναι μαζί μας στο Australian Open"

 
"Ο Κύργιος θα είναι μαζί μας στο Australian Open"
© USTA
tn team Τρίτη, 05 Δεκεμβρίου 2023 - 14:11

O διευθυντής του Australian Open, Craig Tiley, επιμένει πως ο Νικ Κύργιος θα βρίσκεται στη Μελβούρνη τον Ιανουάριο, δεν μπορεί ωστόσο να πει και με σιγουριά πως θα αγωνιστεί στο πρώτο Grand Slam της χρονιάς.

Αν και δημιουργήθηκαν αρκετές αμφιβολίες για την παρουσία του Νικ Κύργιου στο Australian Open μετά και την προηγούμενη του τοποθέτηση, ο Craig Tiley αυτή τη φορά φάνηκε πιο αισιόδοξος όσον αφορά την παρουσία του Κύργιου στο Grand Slam της Αυστραλίας, ενώ ξεκαθάρισε πως είτε είναι έτοιμος είτε όχι, ο Κύργιος θα βρίσκεται στη Μελβούρνη, ό,τι και αν σημαίνει αυτό.

"Η ενημέρωση για την κατάστασή του εξελίσσεται μέρα με τη μέρα. Εκείνος είναι ο αρμόδιος για να μιλήσει γι' αυτό, πάντως θα βρίσκεται κοντά μας είτε παίξει είτε όχι", είπε ο Craig Tiley σε νέες δηλώσεις που έκανε τη Δευτέρα.

"Ελπίζω να μπορέσει να παίξει, γιατί είναι ένας παίκτης που λατρεύει να βλέπει το κοινό. Μας αρέσει να βλέπουμε τον Νικ και λατρεύουμε να τον έχουμε κοντά μας", πρόσθεσε ο διευθυντής του Australian Open.

Ο Tiley αναφέρθηκε και στον Rafael Nadal, για τον οποίο εδώ και καιρό είχε εκφράσει τη σιγουριά του για το ότι θα είναι στην Αυστραλία, με τον Ισπανό να το ανακοινώνει και επίσημα πριν λίγες μέρες.

"Είναι διασκεδαστικό να μιλάς με τον Rafa, γι' αυτό είναι υπέροχη αυτή η δουλειά. Τι όμορφος άνθρωπος! Ανησυχούσε αρκετά για το αν θα ήταν έτοιμος να παίξει και γι' αυτό δεν ήθελε να δεσμευτεί και να απογοητεύσει τους θαυμαστές του. Είναι όμως υγιής, προπονείται καλά, παίζει σαν... Rafa. Απλά ήθελε να είναι σίγουρος πως θα είναι σε θέση να έρθει και να αγωνιστεί."

Θυμίζουμε πως ο Nadal θα δώσει τον πρώτο του αγώνα μετά από σχεδόν έναν χρόνο στο Brisbane International (1-7 Ιανουαρίου), ενώ μετά θα αγωνιστεί στη Μελβούρνη για το Australian Open (14-28 Ιανουαρίου).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots