ATP
Όλο και ανεβάζει την ένταση ο Nadal (vid)

 
Όλο και ανεβάζει την ένταση ο Nadal (vid)
tn team Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2023 - 19:02

Σε καλό δρόμο φαίνεται πως βρίσκεται ο Rafael Nadal, ο οποίος όλο και ανεβάζει την ένταση στις προπονήσεις του και είναι κοντά σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Αυτό φαίνεται και από το τελευταίο βίντεο που "διέρρευσε" από τις προπονήσεις που κάνει στα indoor γήπεδα της ακαδημίας του στη Μαγιόρκα.

Θυμίζουμε πως ο μεγάλος στόχος του Nadal είναι να ξεκινήσει κανονικά τη σεζόν του από την Αυστραλία σε κάτι περισσότερο από έναν μήνα και φυσικά το Australian Open, που ξεκινάει περίπου σε 1,5 μήνα.

Ακόμα δεν έχει επιβεβαιώσει την παρουσία του στην Αυστραλία, παρότι ο διευθυντής του Australian Open εξέφρασε για δεύτερη φορά τη βεβαιότητά του ότι ο Ισπανός τενίστας θα είναι στη Μελβούρνη τον ερχόμενο Ιανουάριο.

"O Rafa προπονείται, είμαστε σε επαφή γιατί είναι ένα πολύ σημαντικό στοίχημα για εμάς. Θέλει να παίξει στην Αυστραλία και προφανώς σχεδιάζει να το κάνει. Ελπίζω πως την επόμενη εβδομάδα ή σε 2 εβδομάδες, θα έχουμε και επίσημη επιβεβαίωση. Εγώ προσωπικά είμαι σίγουρος πως θα είναι μαζί μας, γιατί δεν θα θέλει να χάσει την ευκαιρία να πετύχει αυτό που έκανε πριν 2 χρόνια", είπε ο Tiley σε πρόσφατες δηλώσεις του για το Reuters.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots