Κύργιος εναντίον Djokovic στη Μελβούρνη

 
Κύργιος εναντίον Djokovic στη Μελβούρνη
tn team Δευτέρα, 09 Ιανουαρίου 2023 - 16:14

Ένα πολύ μεγάλο ματς θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή στη Rod Laver Arena της Μελβούρνης, ανάμεσα στον Νικ Κύργιο και τον Novak Djokovic. Στο ίδιο τουρνουά θα λάβει μέρος και η Μαρία Σάκκαρη, που θα αντιμετωπίσει την Aryna Sabalenka την Πέμπτη. Αναλυτικά το πρόγραμμα.

Όπως ανακοίνωσε σήμερα η Tennis Australia, o 9 φορές πρωταθλητής του Australian Open, Novak Djokovic, θα αντιμετωπίσει τον κορυφαίο Αυστραλό τενίστα και φιναλίστ του Wimbledon, Νικ Κύργιο, σε αγώνα επίδειξης στη Rod Laver Arena, την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου.

Θα είναι η πρώτη φορά που οι δυο τους θα παίξουν μαζί μετά από τον τελικό του Wimbledon και το... bromance που είχαν δημιουργήσει.

Το παιχνίδι θα ολοκληρώσει το δυνατό τουρνουά επίδειξης "Perfect Practise", που θα δώσει σε πολλούς παίκτες τη δυνατότητα να προπονηθούν στη Rod Laver Arena, αλλά σε κανονικές συνθήκες αγώνων, με διαιτητές, ball kids και φυσικά πολύ δυνατούς αντιπάλους.

Στο τουρνουά θα δούμε μια ακόμα εξίσου δυνατή αναμέτρηση με τον Djokovic να αντιμετωπίζει τον Daniil Medvedev την Τετάρτη, ενώ την Πέμπτη ο Alexander Zverev θα αντιμετωπίσει τον Dominic Thiem και ο Rafael Nadal θα παίξει με τον Hubert Hurkacz.

Τέλος, θα υπάρξει και ελληνικό ενδιαφέρον, αφού την Πέμπτη η Μαρία Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την πρόσφατη πρωταθλήτρια της Αδελαΐδας, Aryna Sabalenka.

Το πρόγραμμα του Perfect Practise:

Τρίτη 10 Ιανουαρίου:

07:15 Coco Gauff - Jessica Pegula

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου:

04:00 Felix Auger-Aliassime - Cristian Garin
05:15 Novak Djokovic - Daniil Medvedev

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου:

06:00 Alexander Zverev - Dominic Thiem
07:15 Aryna Sabalenka - Μαρία Σάκκαρη
08:30 Stan Wawrinka - θα ανακοινωθεί
09:45 Rafael Nadal - Hubert Hurkacz

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου:

09:30 Nick Kyrgios - Novak Djokovic

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots