Στα 5 σετ ο Auger-Aliassime, άνετα ο Sinner (vids)

 
Στα 5 σετ ο Auger-Aliassime, άνετα ο Sinner (vids)
tn team Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2023 - 10:04

Δύσκολο έργο είχε ο Felix Auger-Aliassime ο οποίος εξασφάλισε μια θέση στον 3ο γύρο της Μελβούρνης με ανατροπή από 2-0 σετ, κόντρα στον Alex Molcan. Από την άλλη πλευρά, άνετη επικράτηση για τον Jannik Sinner, καθώς χωρίς κανένα πρόβλημα νίκησε τον Tomas Martin Etcheverry.

Και στον σημερινό του αγώνα ο Felix Auger-Aliassime αντιμετώπισε πολλά προβλήματα απέναντι στον Alex Molcan από την Σλοβακία.

Ο Καναδός τενίστας βρέθηκε με 2-0 σετ πίσω στον αγώνα, ενώ συνολικά χρειάστηκε κάτι παραπάνω από τις 3 ώρες για να πετύχει την ολική ανατροπή και να προκριθεί στον 3ο γύρο με τελικό σκορ, 3-6, 3-6, 6-3, 6-2, 6-2.

O Auger-Aliassime θα περιμένει για να μάθει τον αντίπαλο του, ο οποίος θα προκύψει από την μάχη μεταξύ των, Francisco Cerundolo και Corentin Moutet.

Μόλις 1 ώρα και 44 λεπτά χρειάστηκε ο Jannik Sinner για να πάρει τη πρόκριση στους 32 καλύτερους της Μελβούρνης. Ο Ιταλός νίκησε άνετα με 6-3, 6-2, 6-2 τον Tomas Martin Etcheverry.

Αντίπαλος για τον 21χρονο τενίστα -ο οποίος μπορεί να διασταυρωθεί και με τον Στέφανο Τσιτσιπά στον 4ο γύρο- στην επόμενη φάση θα είναι ένας εκ των, Lloyd Harris και Marton Fucsovic. 

Τέλος, τη πρόκριση του πανηγύρισε και ο Frances Tiafoe που επικράτησε με 6-4, 6-4, 6-1 του προερχόμενου από τα προκριματικά Juncheng Shang.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots