Τσιτσιπάς: "Είχα ποικιλία και αυτό ήταν καλό" (vid)

 
Τσιτσιπάς: "Είχα ποικιλία και αυτό ήταν καλό" (vid)
tn team Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2023 - 6:41

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στάθηκε στην ποικιλία που μπόρεσε να βγάλει σήμερα στο γήπεδο, αλλά και στο καλό του σερβίς που τον βοήθησε αρκετά, ενώ μίλησε και για τον χρόνο που αφιερώνει στους φιλάθλους, με αφορμή το βίντεο που έγινε viral με τα αυτόγραφα που μοίρασε στον προηγούμενο αγώνα του.

"Ήταν καλό που μπόρεσα να βγάλω ποικιλία στο παιχνίδι μου, να ανοίγω το court, να βγάζω slice, η τοποθέτηση του σερβίς μου ήταν πολύ καλή επίσης, δεν έπαιξα πολλά ράλι στο σερβίς μου και αυτό βοήθησε πολύ. Επίσης απόλαυσα και τον καιρό, είναι μια θαυμάσια μέρα για τένις", είπε ο Τσιτσιπάς, μιλώντας στον Jim Courier αμέσως μετά τη νίκη του επί του Griekspoor.

"Είχαμε βροχή τις προηγούμενες μέρες και είναι ωραίο που έχουμε ξανά ηλιοφάνεια. Δεν ήταν όλες οι στιγμές εύκολες σήμερα και ο κόσμος με βοήθησε όπως πάντα, αν υπάρχουν μεσίτες να με ενημερώσουν!" συνέχισε χαριτολογώντας ο Έλληνας πρωταθλητής, συνεχίζοντας αυτό που έλεγε και στην προηγούμενη on-court συνέντευξή του, πως σκέφτεται στο μέλλον να αγοράσει σπίτι στη Μελβούρνη.

Στη συνέχεια ο Courier ρώτησε τον Στέφανο για την επιλογή του να στέκεται πιο πίσω στο γήπεδο όταν επιστρέφει φέτος στο Australian Open: "Δουλεύω πολύ στην προσπάθεια να δίνω top spin στην μπάλα. Νιώθω μεγάλη αυτοπεποίθηση όταν το κάνω αυτό αγώνα με τον αγώνα, οπότε δεν βλέπω λόγο να μην το κάνω. Ξέρω πως η επιστροφή μου πιο μέσα στο γήπεδο είναι επίσης πολύ καλή, μπορώ να χτυπήσω την μπάλα νωρίς και να πιέσω."

Τέλος, ο Στεφ ρωτήθηκε και για την πρωτοβουλία του να φέρει έτοιμα αυτόγραφα στον προηγούμενο αγώνα του, τα οποία είχε μοιράσει σε παιδιά. Του ζήτησε μάλιστα να του δείξει ένα, αλλά όταν πήγε στην τσάντα του συνειδητοποίησε πως είχαν τελειώσει και ενημέρωσε πως σήμερα θα το έκανε με τον παραδοσιακό τρόπο.

"Συνήθως μετά από έναν αγώνα σαν κι αυτόν, θα πάω στο δωμάτιό μου μετά από λίγες ώρες και θα αφιερώσω λίγο χρόνο στον κόσμο που με υποστηρίζει", ανέφερε σχετικά ο Στέφανος, γνωρίζοντας την αποθέωση από την κατάμεστη Rod Laver Arena.

"Είναι κάτι που πολλοί παίκτες αμελούν. Οι φαν είναι πολύ σημαντικοί για μένα. Αυτοί που έρχονται στους αγώνες, αλλά και εκείνοι που δεν έχουν τη δυνατότητα να έρχονται στους αγώνες μου. Τους στέλνω κάρτες, τους στέλνω γράμματα και πιστεύω πως αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μου."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots